Απίστευτες αποκαλύψεις για τον Μπρένο

20:12 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο δικηγόρος του Μπρένο να άσκησε έφεση τονίζοντας πως η φωτιά στο σπίτι του ήταν ατύχημα, ωστόσο η γυναίκα του, Ρενάτα αποκαλύπτει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο πλευρό του άνδρα της! Το μαρτυρικό 20λεπτο παρουσιάζει μια διαταραγμένη προσωπικότητα που χρειαζόταν βοήθεια.
«Άρχισε να λέει πως πρέπει να βοηθήσει τον φίλο του τον Ραφίνια που κινδύνευε. Άρχισε να περπατά με μια βερμούδα στον δρόμο και στη συνέχεια να κυλιέται στο έδαφος. Είχε παραισθήσεις» τονίζει αρχικά η γυναίκα του και η συνέχεια είναι σοκαριστική «Επέστρεψε στο σπίτι, ήθελε να πηδήξει από το

παράθυρο, τον αγκάλιασα και προσευχήθηκα. Δεν πρόλαβα όμως να τον σταματήσω, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων. Πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι και βγήκε στο δρόμο για να βοηθήσει τον... Ραφίνια».
Μετά απ' όλα αυτά η γυναίκα του έφυγε τρομοκρατημένη από το σπίτι, οδήγησε ένα τετράγωνο και σταμάτησε στη γωνία του δρόμου. Από το σημείο εκεί αντίκρισε τα πυροσβεστικά έξω από το σπίτι τους που είχε τυλιχθεί στις φλόγες. «Φώναξα στην αστυνομία να σώσει τον άνδρα μου. Παρακαλούσα τους πυροσβέστες να μπουν μέσα. Νόμιζα για ένα 20λεπτο πως ήταν νεκρός...». Τη δεδομένη στιγμή η Ρενάτα ζει με τα παιδιά της σε ένα διαμέρισμα 50 τ.μ. στο Μόναχο και ελπίζει να δει τον άνδρα της και πάλι ελεύθερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα