Απειλές Πλατινί κατά Ριμπερί

18:48 7/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ριμπερί τον Αύγουστο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Εθνική Γαλλίας, διότι ένιωσε ότι είναι η ώρα νεότεροι παίκτες να πάρουν ρόλο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας και ο ίδιος ήθελε να αφοσιωθεί περισσότερο στη Μπάγερν.
Όλα αυτά, όμως, δεν έχουν απολύτως καμία σημασία για τον Πλατινί, ο οποίος είπε πως ουσιαστικά δεν είναι απόφαση ενός παίκτη το πότε θα αποχωρήσει από την Εθνική του, αλλά απόφαση του προπονητή, λέγοντας παράλληλα ότι δεν καταλαβαίνει την στάση του Ριμπερί.

«Δεν είναι απόφαση των παικτών το αν θα έρθουν στην Εθνική ομάδα. Είναι απόφαση του προπονητή. Αν υπάρχει μια διαφωνία μεταξύ τον Λαμ και του Γιόακιμ Λεβ και ο προπονητής της Γερμανίας δεν τον καλεί πια αυτό είναι ένα θέμα. Αλλά βασικά δεν είναι απόφαση του Λαμ, είναι του Λεβ.
Με τον Ριμπερί είναι μια διαφορετική κατάσταση. Ο Φρανκ Ριμπερί δεν μπορεί απλά να αποφασίσει αν θα παίζει με την Γαλλία ή όχι. Αν ο προπονητής, Ντινιέ Ντεσάν, τον καλέσει, πρέπει να έρθει στην Εθνική ομάδα.
Αυτό ορίζεται από το καταστατικό της FIFA. Αν δεν έρθει, θα τιμωρηθεί για τρία παιχνίδια με τη Μπάγερν. Πάντως, δεν το καταλαβαίνω. Είναι Γάλλος και το Euro του 2016 θα γίνει στην Γαλλία», δήλωσε στην «Bild» ο πρόεδρος της UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα