Απειλεί ευθέως τον Σαμαρά ο Κασιδιάρης

16:21 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Τον πρωθυπουργό αλλά και άλλα κόμματα πέραν της ΝΔ απειλεί ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος υποστηρίζει ότι υπάρχουν και άλλες συνομιλίες. «Καταγγέλλω τον Σαμαρά και του θέτω ερώτηση» ανέφερε στη Βουλή και με τρόπο που θυμίζει «κουίζ» κίτρινης εκπομπής, συνέχισε: «Ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στον Δικαιοσύνη και σε

ανώτατο δικαστικό. Ποιος είναι ο ανώτατος δικαστικός, τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί «παναθηναϊκάκια», φοβούμενος συνακροάσεις; Του μεταβιβάζει εντολές για λήψεις παρανόμων αποφάσεων». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το όνομα του δικαστικού είναι τρισύλλαβο και τελειώνει σε -άκος.

Είπε επίσης ότι «στη χώρα κυριαρχεί μια φασιστική κλίκα, που έχει καταλύσει το Σύνταγμα. Είναι η κλίκα Σαμαρά και έχουμε υλικό που το αποδεικνύει. Καταγγέλλω τη δήθεν αντιπολίτευση της Αριστεράς. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει στέλεχός της και να λέει ότι δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για όσα είδαμε».Και πρόσθεσε: «Καταγγέλλω τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της Αριστεράς που μετεβλήθησαν σε δεκανίκι του Σαμαρά».

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής προανήγγειλε πρόταση για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής κατά των Αντ. Σαμαρά, Χ. Αθανασίου και Ν. Δένδια για τα αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος και της εσχάτης προδοσίας.

«Αφήστε τα περιττά λόγια για προ ημερησίας συζητήσεις. Θα ξεκινήσει συλλογή υπογραφών για προκαταρκτική επιτροπή. Θα ανοίξουν τα πάντα: τριψήφια τηλέφωνα του Σαμαρά, του Αθανασίου και του Δένδια. Όποιος δεν στηρίξει αυτή την προσπάθεια, θα είναι συνένοχος στο έγκλημα ενάντια στο πολίτευμα των Ελλήνων» είπε ακόμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα