Η ΕΠΟ ζητά από τον ΠΑΟΚ να ανακαλέσει για Μαρινάκη

15:31 4/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το επεισοδιακό παιχνίδι στο "Κλ. Βικελίδης" κόντρα στον Άρη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε πως υπάρχει σύστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που ελέγχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και για αυτή την ανακοίνωση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε σήμερα την ΠΑΕ με χρηματικό πρόστιμο 5000

ευρώ. Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να ανακαλέσει όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση.
Επίσης, πρόστιμο επιβλήθηκε και στο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Παναγιώτη Ποικιλίδη.

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ
9. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή της. Επιβάλλει σ' αυτήν την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 17/3).
10. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για τις διαλαμβανόμενες στο σκεπτικό δηλώσεις του και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ίδιες δηλώσεις ως αντικειμενικά υπαίτια. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ και τον υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα. Επιβάλλει στην δεύτερη εγκαλουμένη την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ (δηλώσεις στις 17/3).

Keywords
Τυχαία Θέματα