Αντσελότι: Πρώτος μας στόχος η πρόκριση

12:23 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή της Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 8 χρόνια συνδυάστηκε με το επιβλητικό 4-1 επί της Ντιναμό Κιέβου στο "Παρκ Ντε Πρενς" με τον Κάρλο Αντσελότι να σπεύδει να καταλαγιάσει τον ενθουσιασμό των οπαδών που ονειρεύονται το τρόπαιο υπογραμμίζοντας πως πρώτος στόχος παραμένει η πρόκριση στους "16".

Στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Αντσελότι όταν ρωτήθηκε για το αν η Παρί είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης απάντησε: "Δεν πρέπει να το

σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον πρώτο μας στόχο που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση. Απομένουν ακόμα πέντε αγώνες, ξεκινήσαμε καλά, πήραμε τους τρεις πρώτους μας βαθμούς, τίποτα περισσότερο. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μπαστιά το Σάββατο. Είναι ανώφελο να κοιτάμε μακριά, επειδή παίζουμε με την Πόρτο και δεν θα είναι εύκολο αυτό το παιχνίδι".
Για το τελικό 4-1 ο Αντσελότι τόνισε: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Φάνηκε ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι από την ημέρα που ήρθα, αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αρχίσει με αυτόν τον τρόπο. Ήταν ένα καλό βράδυ για εμάς".
Όσο για το πότε μέσα στο παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε καλύτερα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: "Μετά τον αγώνα με την Λιλ και εκείνο με την Τουλούζ, καταφέραμε να βρούμε μια ισορροπία. Οι επιθετικοί μας συνδυάστηκαν πολύ καλά. Το ‘κλειδί' όμως στο παιχνίδι μας ήταν ο Μενέζ. Επίσης, ο Σαντόμ, ο Βεράτι και ο Ματουιντί έκαναν πολύ καλή δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Είναι λίγο άπειροι αλλά έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες για 90 λεπτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα