Βλάχος στους παίκτες: Ελέγξτε τα συναισθήματά σας στα παιχνίδια

12:13 19/9/2012 - Πηγή: AEK365

Αφού άφησε να περάσουν δύο ημέρες ώστε άπαντες να ηρεμήσουν, ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε σήμερα το πρωί στους παίκτες του για το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Αρχικά τους έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την απόδοση που είχαν, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, εν συνεχεία τους έδωσε συμβουλές για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τα παιχνίδια, ανάλογα την τροπή που παίρνουν:

«Συγχαρητήρια, σε όλους σας για την εμφάνισή σας την Κυριακή, μα κυρίως για την πρόοδό σας. Βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνεστε και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια. Δεν

πρέπει όμως με τίποτα να σκύβετε το κεφάλι. Πάντα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα. Ποτέ δεν ήταν εύκολα. Μέσα απ' όλα αυτά, όμως, που βιώνουμε πρέπει να χτίζουμε χαρακτήρα για τη συνέχεια. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος στους παίκτες τους και στην πορεία τους εξήγησε πως πρέπει να λειτουργούν μέσα στο παιχνίδι:

«Θα πρέπει να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας μέσα στο παιχνίδι, ανάλογα την τροπή που παίρνει κάθε αγώνας. Για παράδειγμα στη Λιβαδειά κερδίζαμε 3-1 και κυνηγούσαμε να βάλουμε... 13 γκολ. Δεν λέω να μη βάζουμε πολλά γκολ, αλλά πρέπει να παίζουμε και με... μυαλό. Όποτε μπορούμε (να βάζουμε πολλά γκολ) θα το κάνουμε. Δεν γίνεται όμως συνέχεια. Πρέπει να κοντρολάρεται το ρυθμό, να μην... τρελαίνεστε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, την Κυριακή ο ενθουσιασμός μας έκανε κακό. Και πρέπει αυτό το πράγμα να το ελέγξουμε στην πορεία», ήταν τα λόγια του προπονητή, ο οποίος μάλιστα αφού τελείωσε την ομιλία του ζήτησε από τους παίκτες του να πάρουν το λόγο προκειμένου να κάνουν μία κουβέντα ποδοσφαιρική, αν έχουν κάποιες απορίες ή κάποιες ενστάσεις. Ουδείς όμως πήρε το λόγο.

Ο Βλάχος επέμενε ζητώντας από τον Κοντοέ (πιο... ξεψαρωμένος ο αμυντικός της ΑΕΚ στα αποδυτήρια) να πει κάτι: «Κόουτς, μας κάλυψες. Όλα σωστά αυτά που λες. Έχεις δίκιο, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Έχεις δίκιο, συμφωνούμε». Ο Βλάχος ζήτησε κατόπιν και από τους πιο παλιούς να πάρουν το λόγο: «Πείτε μου κάτι ρε παιδιά! Μιλήστε, μη φοβάστε! Κάτι που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουμε, που πρέπει να διορθώσουμε. Κάτι, οτιδήποτε. Θέλω να κάνουμε διάλογο». Ούτε αυτοί είχαν να προσθέσουν κάτι επιπλέον.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (20/9) ο Βλάχος θα κάνει με τους παίκτες του μία τακτική ανάλυση του αγώνα με τον Αρη, δείχνοντάς τους βίντεο, ενώ θα ξεκινήσει και τα καθιερωμένα πριν τα παιχνίδια τετ α τετ μαζί τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα