Αντσελότι: Πήραμε αυτούς που θέλαμε

15:46 14/8/2012 - Πηγή: AEK365

Την εφετινή μεταγραφική περίοδο, η Παρί Σεν Ζερμέν, χάρη στα χρήματα από τους Άραβες ιδιοκτήτες, κινήθηκε πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας μεταξύ άλλων τους Ιμπραΐμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα και Καβάνι με τον Κάρλο Αντσελότι να υποστηρίζει πως η ομάδα απέκτησε αυτούς που ήθελε ο ίδιος.

Σε δηλώσεις του στο "France Football", ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε: "Πιστεύω πως αγοράσαμε αυτούς που θέλαμε. Όταν είχα έρθει στο Παρίσι, συμφωνήσαμε

να πάρουμε ποιοτικούς και έτοιμους παίκτες και σήμερα μπορώ να πω πως οι ιδιοκτήτες κράτησαν την υπόσχεση τους. Έχουμε θέσει με τον τρόπο ατό τις βάσεις για να κάνουμε την Παρί μεγάλη".
Για τον χαρακτήρα του Ιμπραΐμοβιτς, ο Αντσελότι δήλωσε: "Το μόνο που ξέρω είναι πως ο Ζλάταν είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας. Δουλεύεις κληρά και μάχεται σε κάθε αγώνα για την νίκη. Είναι παράδειγμα για όλους τους συμπαίκτες του. Για τις ικανότητες του δεν υπάρχουν αμφιβολίες, απλά εγώ θα τον χρησιμοποιήσω με πιο σύνθετο τρόπο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτώ κάθε πτυχή του ταλέντου του. Για μένα δεν είναι ένας απλός σέντερ φορ".
Όσο για τα σενάρια που θέλουν παίκτες από το υπάρχον ρόστερ να σκέφτονται την μεταγραφή λόγω έλλειψης χρόνου συμμετοχής, ο Αντσελότι δήλωσε: "Για να είσαι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη πρέπει να υπάρχουν πολλοί και ικανοί παίκτες στο ρόστερ. Κανείς δεν περισσεύει ούτε ο Νενέ που ακούω πως θέλει να αποχωρήσει. Καθένας είναι χρήσιμος αν και δεν μπορώ να εγγυηθώ σε κανέναν θέση βασικού".

Keywords
Τυχαία Θέματα