Τηρεί την συμφωνία του με το Παγκράτι ο Βασιλόπουλος

15:22 14/8/2012 - Πηγή: AEK365

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο ΑΟ Παγκρατίου ενημερώνει το κοινό της ομάδας ότι οι συζητήσεις με τους Τόλη Κουτρούλια και Χρήστο Βιδάλη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ώστε αυτοί να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στους "ροσονέρι".
Η διοίκηση της Αθηναϊκής ομάδας αλλά και ο Δημήτρης Λιόγας θέλουν να κρατήσουν δυο από τα βασικά γρανάζια της περσινής μεγάλης επιτυχίας της ομάδας, με τις πληροφορίες να λένε ότι οι δυο παίκτες θα παραμείνουν κάτοικοι Μετς και τη νέα

σεζόν.
Εξάλλου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει ο Φώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος παρά την κατάσταση που διαμορφώθηκε με την αποχώρηση του Απόστολου Τσιπίδη θα τηρήσει την συμφωνία του και θα είναι παίκτης του Παγκρατίου την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Παγκρατίου θέλοντας να συμβάλει στην ενημέρωση του κόσμου της ομάδας μας ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις με δυο από τους περσινούς παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην θριαμβευτική σωτηρία μας.

Ο λόγος έχει να κάνει με τους Αποστόλη Κουτρούλια και Χρήστο Βιδάλη, τους οποίος η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία εκτιμά τα μέγιστα, με τις επαφές να είναι σε πολύ καλό δρόμο, και με τις δυο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους για μια ακόμα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα