Άντιτς: Στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή

21:41 10/4/2015 - Πηγή: AEK365

Τη δική του απάντησή έδωσε ο Πέρο Άντιτς στα ερωτήματα που προέκυψαν για τα γεγονότα τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (8/4), που οδήγησαν στη σύλληψη του ίδιου και του συμπαίκτη του, Τάμπο Σεφολόσα, σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα «Atlanta Journal Constitution».

Ο παίκτης των Ατλάντα Χοκς σημείωσε πως λυπάται για όσα συνέβησαν, φέρνοντας αρνητική δημοσιότητα στην ομάδα, ενώ τόνισε πως δεν έκανε κάτι κακό, αλλά βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Όπως τόνισε,

σχετικά: «Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Είναι ένα νομικό ζήτημα. Είναι ένα απλό παράδειγμα του να είσαι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι αισθανόμαστε άσχημα για την κακή δημοσιότητα που φέραμε στο σύλλογο και την οικογένεια των Χοκς, χωρίς να φταίμε. Ο κόσμος ξέρει τον Τάμπο τόσα χρόνια στο ΝΒΑ, είναι από τους καλύτερους ανθρώπους. Μερικοί δημοσιογράφοι εδώ με ξέρουν. Δεν έχω κάνει τίποτα στο παρελθόν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε ότι μπορούμε, γιατί έχουμε μεγάλους στόχους αυτή τη σεζόν».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να αναφερθεί στους συμπαίκτες του και τον προπονητή, που τους στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή: «Ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Απολογηθήκαμε σε αυτούς. Δεν μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε στο παιχνίδι στο Μπρούκλιν. Ο προπονητής είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια εδώ. Έχουμε την πλήρη στήριξη της ομάδας και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς, είμαστε ευγνώμονες».

Keywords
Τυχαία Θέματα