Αντίθετος με το προπονητικό ο Παππάς

22:41 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας ακόμα λόγος διαφωνίας ανάμεσα στους μετόχους, ήταν το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Ο Πέτρος Παππάς αποκάλυψε πως ήταν αρνητικός σε αυτή την έκταση, καθώς είχε υπερκοστολογηθεί, ενώ είχε προτείνει έναν άλλον χώρο, πολύ φθηνότερο: «Παρασύρθηκε και έφτιαξε ένα προπονητικό τρεις φορές πιο ακριβό από ότι έπρεπε. Εγώ ήμουν κάθετος. Ήταν τρομακτικό λάθος Τρεις από εμάς διαχώρισαν τη θέση τους. Ο Γκούμας, ο Πόλυς κι εγώ. Και εν μέρει και ο Κανελλόπουλος. Εγώ πρότεινα να κάνουμε άλλο προπονητικό. Είχα βρει ένα κομμάτι 70 στρέμματα, μόλις περνάς τα διόδια

στην Εθνική 300 μέτρα Το είδαμε με τον Ντέμη και ήταν εξαιρετικό. Δεν μπορούσες όμως να χτίσεις πάνω από 200 τ.μ. ανά 20 στρέμματα. Εγώ είπα να το κάνουμε αυτό και να κάνουμε επιπλέον με τζαμαρίες. Πουλιόταν 20-25.000 ευρώ το στέμμα εκτός από ένα κομμάτι που πουλούσε παραπάνω (40.000 ) γιατί είχε ελιές.

Βρήκαν τον Κώστα Δημητριάδη στα Σπάτα, που τα πούλησε πάνω από 125.000 το στρέμμα! Είχε αρχαιολογία και διάφορα άλλα ζητήματα. Οι συνεργάτες δικοί μου και Χατζηιωάννου είχαν αντιρρήσεις. Ο Νοτιάς και κυρίως ο Νίκος Θανόπουλος ήθελαν, ο Νάσος ως «αδερφός» δεν έφερε αντίρρηση. Ο Ντέμης νομίζω ότι ήταν υπέρ. Εγώ έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε κάτι που θα μας κόστιζε 4 εκατ. Όχι κάτι μεγάλο που ήθελαν οι άλλοι. Έχω ακόμη γραπτές τις αντιρρήσεις μου».

Ερώτηση όμως δέχθηκε και για το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τον λόγο που είχε δώσει το «παρών» και σε συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Σγουρό: «Για το γήπεδο δεν είχα ποτέ ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσω. Είχα πάει στον κ. Σγουρό γιατί είναι προσωπικός μου φίλος και ήθελα να βοηθήσω. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και θα δώσει λεφτά, όπως είχε δώσει και για ένα κλειστό του Πανιωνίου. Δεν είναι απόλυτο, αλλά μάλλον γίνεται γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έβαλα δική μου συνεργάτιδα να βοηθήσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα