Άνθρακας... τα 600 δισ. των ομογενών

17:29 14/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ποτέ δεν υπήρξαν τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια που υπόσχονταν οι ομογενείς Σώρρας και Λαμπράκης, ούτε καν οι εταιρείες του σύμφωνα με έγγραφο που φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής». Μάλιστα ακόμα και η οργάνωση ΕΝD είναι ανύπαρκτη!

Η διατραπεζική έρευνα για το παρ' ολίγον «σωτήριο έμβασμα» των 600 δισ. δολαρίων έβγαλε... λαβράκι! Τόσο η Τράπεζα

της Ελλάδος όσο και η καναδική Bank of Montreal κατηγορηματικά δηλώνουν ότι ουδέποτε υπήρξε ανάλογη κατάθεση. Με μία λακωνική διάψευση, ο υπεύθυνος Τύπου της καναδικής τράπεζας Ραλφ Μαράνκα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της οργάνωσης END, του προέδρου της, γιατρού Μανώλη Λαμπράκη και του «δωρητή-επενδυτή» Αρτέμη Σώρρα ότι έχουν κατατεθεί σε CDRS (κηδεμονευόμενες καταθετικές αποδείξεις), με αντίκρισμα διεθνείς συναλλαγματικές, ομόλογα αμερικανικού δημοσίου ύψους 600 δισ. δολαρίων στο τραπεζικό τους ίδρυμα: «...Τα δημοσιεύματα περί κατάθεσης 600 δισ. στην BMO (Τράπεζα του Μοντρεάλ) δεν είναι αξιόπιστα. Πέραν τούτου δεν έχουμε να προβούμε σε περαιτέρω σχολιασμό».

Πλαστό καταθετήριο

Ανερυθρίαστα οι END παρουσίασαν πλαστό, όπως απεδείχθη, έγγραφο που αναφέρει ότι ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε χρεώγραφα του αμερικανικού Δημοσίου με ημερομηνία λήξης τον Αύγουστο του 2014. Δεν δίστασαν να μπλέξουν και την Bank of Montreal στην περίεργη υπόθεσή τους, ισχυριζόμενοι ότι εκεί βρίσκεται ο θησαυρός του Μίδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την Τράπεζα του Καναδά βρίσκεται και το πόρισμα της Διεύθυνσης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας της Ελλάδος, που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι τα δεδομένα που εξετάστηκαν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για απάτη.

Πρώτον, γιατί οι εταιρείες των Σώρρα - Λαμπράκη είναι ανύπαρκτες και, δεύτερον, γιατί ακόμη και η Οργάνωσή τους (END) είναι γνωστή μόνο στους ίδιους και σε κανέναν άλλον. Επιπλέον, αυτά τα πρόσωπα είχαν ξαναπροσπαθήσει το 2011 να πάρουν από την Εθνική Τράπεζα τις δήθεν μετοχές χρυσού της «Τράπεζας της Ανατολής»! Από τα στοιχεία του συγκεκριμένου εγγράφου της Τράπεζας της Ελλάδος, που φέρνει στο φως σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», προκύπτουν εν περιλήψει τα εξής:...

Οι αναφερόμενες εταιρείες από τους ανθρώπους της END: Federal stock transfer, Woodridge οntario, Federal funding και Diamond and diamond δεν είναι καταχωρισμένες σε καμιά τραπεζική επετηρίδα και σε κανέναν τραπεζικό κωδικό κατάλογο.

Η Οργάνωση END αναφέρεται σε μία μόνο «επί πληρωμή» καταχώριση στο δίκτυο CNW Canada Newswire, ως μη κυβερνητικός οργανισμός/φιλανθρωπική οργάνωση με τον Αρτέμιο Σώρρα ιδρυτικό μέλος, τον Εμμανουήλ Λαμπράκη πρόεδρο και τον Antony Diamond governor Canada bureau.

Οι αναφορές για τη Diamond and diamond, Merchant Βanking Group, παραπέμπουν σε απάτη (υπάρχει προσωρινή εντολή του Ontario Securities Commission, εις βάρος της, σχετικά με έρευνα για σχήμα πυραμίδα της Prosporex).

Στην αναφερόμενη διεύθυνση της Federal stock transfer φαίνεται να υπάρχει ένα συγκρότημα

Keywords
Τυχαία Θέματα