Βγαλμένα από τη ζωή

17:12 14/10/2012 - Πηγή: AEK365

Εν αρχή είναι η έμπνευση. Αν την έχεις, γράφεις αριστουργήματα. Κάποιοι την είχαν και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Αντί λοιπόν να τους ζηλεύουμε ή να προσπαθούμε να τους αντιγράψουμε, τους παρουσιάζουμε. Μετά από κοπιαστική έρευνα συγκεντρώσαμε τα 21 κορυφαία σενάρια στην ιστορία του κινηματογράφου. Καθημερινές και ανθρώπινες ιστορίες (οι οικογενειακές είναι ακόμα (ευτυχώς) στον Alpha) που θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα.

Iron Eagle (1986)

Ένας πιλότος πιάνεται αιχμάλωτος

σε αραβική χώρα. Ο γιός του μαζί με έναν δάσκαλο καταφέρνει μέσα σε λίγες μέρες να μάθει να πετά, να βρει δύο F-16, να νικήσει όλη την αεροπορία των αράβωνκαι να σώσει το πατέρα του. Απλά πράγματα.

Extreme Ops (2002)

Μια ομάδα φανατικών των ακραίων σπορ ενώ γυρίζει ένα διαφημιστικό σταματάει και μια ομάδα τρομοκρατών έτσι για το... δόντι. Σιγά το δύσκολο.

Red Dawn (1984)

Οι κακοί Σοβιετικοί επιτίθενται στις ΗΠΑ αλλά μια ομάδα νεαρών με αγροτικό και καλάσνικοφ τους σταματούν. Αληθοφανές το λιγότερο.

Zaat (1975)

Τρελός επιστήμονας μετατρέπεται σε τέρας-οικολογική καταστροφή. Μολύνει τα νερά ώστε όλοι οι άνθρωποι να γίνουν ανθρωπο-γατόψαρα. Γιατί γατόψαρα και όχι άλλο ψάρι κανείς δεν γνωρίζει.

The Final Sacrifice (1990)

Μια αρχαία ομάδα από Καναδούς παλαιστές του κατς προσπαθεί να κυριαρχήσει στον κόσμο. Ένα παιδί όμως τους χαλάει τα σχέδια. Καθόλου ακραίο σε προβληματίζει έντονα για την παγκόσμια απειλή της ελεύθερης πάλης (Είναι τόσο εξαιρετικό φιλμ που δεν μπορείς να βρεις ούτε το trailer του).

Soul Plane (2004)

Κάνοντας αγωγή σε αεροπορική εταιρία για μια άσχημη πτήση ο Σνουπ Ντογκ κερδίζει μόλις 100εκατ. δολάρια. Με τα χρήματα αγοράζει ένα αεροπλάνο το οποίο μετατρέπει σε κλαμπ με σέξι σερβιτόρες. I have a dream...

Santa with Muscles (1996)

Ένα χτύπημα στο κεφάλι κάνει τον Χαλκ Χόγκαν να πιστέψει ότι είναι ο... Άγιος Βασίλης. Επιβλητική ερμηνεία από τον Χόγκαν και ένα σενάριο που ακόμα όλοι απορούν γιατί δεν προτάθηκε για Όσκαρ.

Teeth (2007)

Το σπάνιο δράμα μιας κοπέλας που έχει δόντια στον κόλπο της και δαγκώνει όποιον προσπαθεί να εισέλθει. Μπες αν τόλμας!

Going Overboard (1989)

Ο Άνταμ Σάντλερ προσπαθεί να πάρει τη θέση του κωμικού ενός πλοίου την οποία όμως έχει ένας τρανσέξουαλ. Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Σάντλερ καθώς στο πλοίο γίνεται και ο διαγωνισμός για τη Μις Κόσμος. Φυσικά δεν λείπουν και οι τρομοκράτες τους οποίους ο Σάντλερ φυσικα σταματά και παίρνει και τη δουλειά.

Black sheep (2006)

Ένα πείραμα, όπως συνήθως, πάει στραβά και μετατρέπει τα ήρεμα πρόβατα της Νέας Ζηλανδίας σε αιμοσταγής δολοφόνους. Σπάνιο εύρημα τα ανθρωποφάγα αρνιά που μάλιστα σε κάποιο σημείο ανακαλύπτουν το περπάτημα μόνο στα πίσω πόδια αλλά και την... οδήγηση. Η εκδίκηση του οβελία.

The Gingerdead Man (2005)

Τρομακτικό όσο δεν πάει. Η ψυχή ενός μανιακού δολοφόνου μπαίνει μέσα σε έναν ψωμάνθρωπο (!!!) και ξε

Keywords
Τυχαία Θέματα