Άνοιγμα στον κόσμο ο Βγενόπουλος

08:51 1/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στόχος του Ανδρέα Βγενόπουλου είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που κάθονται στις θέσεις των VIP στο ΟΑΚΑ να μπορούν να αποκτήσουν από 300 μετοχές έναντι 99 ευρώ υπό δυο προϋποθέσεις. Πρώτον η τιμή της μετοχής να οριστεί στα 0.33 ευρώ και δεύτερον να πειστούν οι υπόλοιποι μέτοχοι να μην μπει πλαφόν 50.000 ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι συναντήσεις

του Βγενόπουλου και του Πολέμη με τους υπόλοιπους μετόχους προκειμένου να τους πείσουν να συμβάλουν οικονομικά προκειμένου να βγει ο Παναθηναϊκός από το οικονομικό αδιέξοδο. Μάλιστα, ο Πολέμης συνεχίζει τις επαφές με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να τον πείσει να παραστεί στην Γ.Σ. της 9ης Μαρτίου με τον Τζίγκερ ωστόσο να στέλνει αντιπρόσωπο ο οποίος θα εγκρίνει για λογαριασμό του το ύψους της μετοχής.
Πάντως αν ο Βαρδινογιάννης δεν παραστεί στην Γενική Συνέλευση τότε δεν θα υπάρξει απαρτία και η Συνέλευση θα επαναληφθεί σε 20 μέρες, δυο 24ωρα πριν την καταληκτική ημερομηνία της UEFA για την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών ύψους 2.5 εκ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα