Ανεβαίνουν Χετάφε και Εσπανιόλ

20:55 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΓΙΟΡΚΑ- ΧΕΤΑΦΕ: 1-2
Γήπεδο: Όνο Εστάντι
Παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τη Μαγιόρκα, η Χετάφε γύρισε το ματς σε 2-1 και πήρε ένα σπουδαίο διπλό.
Η Μαγιόρκα μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10ο μόλις λεπτό. Ο Περέιρα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μογιά έκανε πολύ κακή έξοδο και ο Ραμίς με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Η Χετάφε κατάφερε να ισορροπήσει

το ματς και να πετύχει το 1-1 στο 28ο λεπτό. Ο Ρίος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μπαράντα σταμάτησε όμορφα τη μπάλα και πλάσαρε ιδανικά τον Αουάτ.
Και σαν να μην έφτανε αυτό για τη Μαγιόρκα, στο 44' η Χετάφε γύρισε ολοκληρωτικά το ματς. Ο Μίκου ελευθέρωσε όμορφα τον Μπαράντα, ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Αουάτ και έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους.
Στην επανάληψη η Μαγιόρκα πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η Χετάφε ήταν πιο απειλητική στις κόντρες και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ.
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Σεντρός, Ραμίς, Τσίκο, Κάσερες, Τισόνε, Πίνα (61' Μαρτί), Κάστρο (78' Νσούε), Περέιρα, Άλβαρο (46' Χέμεντ), Βίκτορ.
ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Μασιλέλα, Λόπο, Ντίας, Τόρες, Ροντρίγκες, Κασκέρο, Μπαράντα (83' Γκαβιλάν), Ρίος (90' Μανέ), Γουίθα (76' Λασέν), Μίκου.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ- ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1-2
Γήπεδο: Ελ Μολινόν
Σημαντικό διπλό πήρε η Εσπανιόλ μέσα στην έδρα της Χιχόν και πλησιάζει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Εσπανιόλ η οποία πάγωσε το «Μολινόν» στο 2ο μόλις λεπτό. Ο Βάις και ο Τιεβί έφυγαν στην κόντρα, ο δεύτερος έκανε όμορφη κίνηση μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα με όμορφο σουτ στη γωνία του Χουάν Πάμπλο.
Μετά από το γκολ η Εσπανιόλ οπισθοχώρησε και η Χιχόν πίεσε, ωστόσο είχε μόλις μία καλή φάση στο πρώτο μέρος με τον Μπαράλ στο 18ο λεπτό.
Η Χισόν ανέβασε στροφές στην επανάληψη και έφτασε στην ισοφάριση στο 59ο λεπτό. Ο Μπαράλ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ και με προβολή έφερε το ματς στα ίσια.
Ωστόσο η Εσπανιόλ ήταν καλύτερη στη συνέχεα και πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Σέρχιο Γκαρσία στο 83ο λεπτό.
ΧΙΧΟΝ: Πάμπλο, Σουάρες, Γκρέγκορι, Ερνάντες, Κανέγια, Κάστρο, Ριβέρα (80' Εγουρέν), Νόβο (68' Μπίλιτς), Ντε λας Κουέβας, Τρέχο (84' Αζόγιε), Μπαράλ.
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Άλβαρες, Ντιντάκ, Μορένο, Ροντρίγκες, Γκαλάν, Μπαένα, Ρομαρίκ, Βερδού, Τιεβί (62' Βάσκεθ), Βάις (46' Φόντε), Γκαρσία (87' Γκόμες).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα