Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας

23:06 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ το Σάββατο με την Πρέστον (ομάδα της Α’ Αγγλίας) έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία για το ταλέντο των μικρών. Ωστόσο, σήμερα το δεύτερο τεστ είναι πολύ πιο δυνατό στο «Χάιμπουρι» του Φλίτγουντ. Αντίπαλος η Μπλάκμπερν, η οποία είναι από τις κλασικές δυνάμεις της χώρας αλλά τώρα βρίσκεται στην Τσάμπιονσιπ.
Τα «ρόδα» είναι μια έμπειρη ομάδα, με ποιότητα και ενισχυμένη αυτό το καλοκαίρι

έχοντας στις τάξεις της τον Πορτογάλο σέντερ φορ Νούνο Γκόμεζ και τον Άγγλο μέσο Ντάνι Μέρφι. Η Μπλάκμπερν έχει δώσει τρία φιλικά μέχρι στιγμής και μετρά μία νίκη (2-0 την Φλίτγουντ) και δύο ήττες (1-0 από Άκριγκτον και Ροτσντέιλ) και η ομάδα του Στιβ Κιν ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της στις 18 Αυγούστου κόντρα στην Ίπσουιτς για την πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ.

Ο Βαγγέλης Βλάχος περιμένει να δει την ίδια καλή εικόνα από την ομάδα του, αλλά ξέρει καλά ότι είναι δύσκολο αυτό καθώς κάποιοι παίκτες θα είναι κουρασμένοι από το χθεσινό ματς και δίχως φρεσκάδα ελέω των δυνατών προπονήσεων (για αυτό δεν ήθελε αυτό το ταξίδι και τα «κολλητά» φιλικά). Η ΑΕΚ πάντως με τους μικρούς και όσοι της έχουν απομείνει από τις συνεχόμενες πωλήσεις θα προσπαθήσει για να δείξει μία καλή εικόνα, να δείξει ότι έχει προλάβει να δουλέψει ο Βλάχος και να συνεχίσει στον καλό δρόμο για το «χτίσιμο» μίας ανταγωνιστικής ομάδας.

Οι επιλογές στην Ένωση για τον Βλάχο δεν είναι πολλές, αλλά το θετικό είναι ότι τα πολλά νέα παιδιά έχουν… πνευμόνια, διάθεση και όρεξη να διακριθούν. Θα δούμε τελικά αν αυτό φτάνει κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα