Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

22:37 28/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει στη μία ώρα που αγωνίστηκε και το έκανε με επιτυχία. Η πρώτη ήταν στο 15’ όπου αντέδρασε σωστά σε τετ α τετ και άλλη μία στο 22’ σε σουτ του Μπουχανάν. Μοναδικό λάθος ήταν η έξοδος που έκανε στο 39’ όταν και έχασε ουσιαστικά τη μπάλα από τα χέρια του, χωρίς όμως να δημιουργηθεί φάση για την Πρέστον. Σταθερός όποτε χρειάστηκε.

Γιάγκο
Αγωνίστηκε σε όλο το ματς, αρχικά ως στόπερ δίπλα στον Μπουγαΐδη και εν συνεχεία και για περίπου μισή ώρα, ως αμυντικό χαφ. Στη

βασική του θέση, αυτή του κεντρικού αμυντικού, έδειξε να έχει κάποια καλά στοιχεία. Καλές τοποθετήσεις και δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ έδειξε να προτιμάει τις σίγουρες πάσες και όχι τις μεγάλες μπαλιές. Είχε ένα λάθος στο 5’ , όπου έκανε ένα αχρείαστο φάουλ σε επικίνδυνη θέση και ένα ακόμα στο 52’ με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ. Είχε όμως και μία σωτήρια επέμβαση στο 57’. Ως αμυντικός μέσος, κράτησε τη θέση του και κάλυπτε σωστά χώρους. Ο Γιάγκο δεν δείχνει κακός παίκτης, όμως το γεγονός ότι για την περίπτωσή του θα «ξοδευτεί» μία μεταγραφή, ίσως η ΑΕΚ θα έπρεπε να ψάξει έναν παίκτη πιο έτοιμο.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης
Έκανε καλό παιχνίδι, τη στιγμή που το όνομά του «παίζει» δυνατά για μία άλλη αγγλική ομάδα. Την Έβερτον. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε ένα σωτήριο τάκλιν στο 14’, έβγαινε συνεχώς πρώτος στη μπάλα, έναντι των αντιπάλων του και περιόρισε τα λάθη στο ελάχιστο και κυρίως στην αρχή, μέχρι να βρει τα πατήματά του με τον παρτενέρ του, Γιάγκο. Αντικαταστάθηκε στο 71’

Χρήστος Αρκούδας
Έδειξε τα καλά του αμυντικά στοιχεία. Πρώτο του παιχνίδι με την ΑΕΚ και περιόρισε τα λάθη του στο ελάχιστο. Μόλις ένα σοβαρό, στο 23’ όπου έδωσε την ευκαιρία για επίθεση στον αντίπαλο. Αντίθετα, είχε 5 κοψίματα και πολύ καλές αμυντικές τοποθετήσεις. Παρότι πολλές φορές του δόθηκε η ευκαιρία να ανέβει και να βοηθήσει και επιθετικά, εκείνος προτίμησε να παίζει στο μισό γήπεδο και πίσω, για να μην αφήνει τη θέση του. Αμυντικά, έπαιξε σωστά.

Μιχάλης Τσαμουρλίδης
Αγωνίστηκε στα αριστερά της άμυνας και ξεκίνησε το παιχνίδι με πολλά λάθη, έχοντας όμως ένα σωτήριο τάκλιν στο 7’. Όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα και προσπαθούσε να βοηθήσει και επιθετικά. Κάποια από τα αγωνιστικά κενά του, προσπάθησε να τα καλύψει με το πάθος που έβγαλε. Όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε και έπαιξε καλύτερα μέχρι να βγει.

Αντώνης Ρίκκα
Ο Βαγγέλης Βλάχος περιμένει πολλά από αυτόν. Ωστόσο, στο πρώτο του παιχνίδι έδειξε ο… ίδιος με τα προηγούμενα χρόνια. Με την εμπειρία του, σε σύγκριση με τους περισσότερους συμπαίκτες του, θα έπρεπε τόσο να καθοδηγεί τους νεαρούς, όσο και να ηγείται στη μεσαία γραμμή. Κάτι τέτοιο δεν το είδαμε. Στο 15’ κάνει λάθος πάσα στον άξονα και βγάζει την Πρέστον σε κόντρα επίθεση, ενώ κάτι ανάλογο πήγε να συμβεί και στο 18’.

Ρότζερ Γκερέιρο
Είναι αναμφισβήτητα ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη ποιότητα σε αυτό το ρόστερ. Όλοι οι συμπαίκτες του το
Keywords
Τυχαία Θέματα