Ανεβαίνει η Σάλκε

18:30 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA- 10η Αγωνιστική

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΑΛΚΕ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Μπάι Αρίνα»

Στην 3η θέση της Γερμανίας ανέβηκε η Σάλκε, αφού επικράτησε με 1-0 της Λεβερκούζεν μέσα στην «Μπάι Αρίνα» για την 10η Αγωνιστική, φθάνοντας τους δεκαοκτώ βαθμούς. Η Σάλκε απάντησε στο 21' με τον Τζόουνς να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 26' οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το προβάδισμα όταν ο Μπέντερ πάσαρε

στον Σούρλε που βγήκε μόνος απέναντι στον Ουνερστάλ, αλλά πλάσαρε άστοχα. Οι φιλοξενούμενοι «φλέρταραν» με το 0-1 στο 33' όταν ο Χόλτμπι τροφοδότησε τον Χούντελααρ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Κάντλετς απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Η Λεβερκούζεν «άγγιξε» με το γκολ στο 38' όταν Μπάλακ και Σαμ συνδυάστηκαν και ο πρώτος σέντραρε από τα δεξιά για τον Κίσλινγκ, αλλά η κεφαλιά του έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Σάλκε έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 51' όταν ο Φαρφάν τροφοδότησε τον Ραούλ, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Λένο και το 0-0 παρέμεινε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 58' με τον Μπάλακ να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 65' ο Σούρλε νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Ουνερστάλ μετά από μπαλιά του Ρόλφες. Στο 77' η Λεβερκούζεν «άγγιξε» το γκολ όταν ο Σκάαμπ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά για τον Κίσλινγκ που έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ουνερστάλ. Η Σάλκε πήρε την νίκη στο 82' όταν ο Χόλτμπι εκτέλεσε κόρνερ για τον Φαρφάν, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Λένο διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Σκάαμπ, Φρίντριχ, Τοπράκ, Κάντλετς, Μπέντερ, Ρόλφες, Σαμ, Μπάλακ, Σούρλε, Κίσλινγκ.

ΣΑΛΚΕ: Ουνερστάλ, Χόβεδες, Παπαδόπουλος, Μάτιπ, Φούκς, Τζόουνς, Χόλτμπι (90+1' Μέτζελντερ), Φαρφάν (90' Μόραβεκ), Ντράξτερ (75' Χουράδο), Χούντελααρ, Ραούλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα