Αναβολή του πρωταθλήματος ζητά ο Νηρέας

17:24 8/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΕ ανακοίνωσε λίγες μόλις ώρες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α2 την ποινή 6 αγωνιστικών στον έμπειρο πολίστα, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Λαμιώτες στον Α' Γύρο, με αποτέλεσμα ο Νηρέας να έχει απομακρυνθεί από τη διεκδίκηση του ενός από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην πρώτη κατηγορία.

Μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών η ομάδα της Φθιώτιδας,

που κατέθεσε ένσταση, βρίσκεται στην 4η θέση με μόλις 4 βαθμούς, έναντι 12 του Εθνικού και της Γλυφάδας που προπορεύονται. Πάντως η διοίκηση του Νηρέα δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει την υπόθεση να περάσει έτσι, έχοντας προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προσπαθώντας να βρει το δίκιο της και θέλοντας να έχει ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση στον κύκλο του αθλήματος.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου, Χρήστου Μπετχαβά, ο οποίος τόνισε: «Αναρωτιόμαστε πως μπορεί να επιβληθεί μια τιμωρία εάν δεν υπάρχει κάτι στο φύλλο αγώνα ή έστω βίντεο. Εμείς θέλουμε να εκδικασθεί η δεύτερη έφεση. Οι νομικοί μας έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σε όλη την Φθιώτιδα, η οποία έχει ενωθεί μετά από αυτό. Ζητάμε αναβολή του πρωταθλήματος ή επανάληψη της πρώτης φάσης. Αυτά που ζητάμε είναι τα νόμιμα», ήταν τα λόγια του στον Nova ΣΠΟΡ FM.

Και συμπλήρωσε: «Είναι μια απόφαση ενός αθλητικού δικαστή η οποία εκδόθηκε την Παρασκευή οκτώ ώρες πριν το παιχνίδι της Λαμίας με τον Εθνικό. Είχε γίνει ένα συμβάν με τον Χατζηθεοδώρου και τον Καψοκόλη. Οι διαιτητές υπέγραψαν το φύλλο αγώνα, το οποίο ήταν λευκό. Το λέω αυτό γιατί η ενημέρωση αργότερα έκανε λόγο για τιμωρία του Θοδωρή βάσει του φύλλου αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα