Γλίτωσε στο 90' η ΑΕΛ

20:21 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΛ- ΑΕΚ: 1-1
(Γκαούτσο 90'- Κάστρο 62' πεν.)

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν ΑΕΛ και ΑΕΚ στο ντέρμπι που έγινε στο Τσίρειο, αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένη καμιά από τις δύο ομάδες που έδειξαν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη.

Η ΑΕΚ,

που αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 36' λόγω αποβολής του Παύλου, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ελντερ Κάστρο από το σημείο του πέναλτι, ενώ η ΑΕΛ που είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει νωρίτερα, ισοφάρισε στο 90' με κεφαλιά του Γκαούτσο.

Εθνικός Άχνας- Ερμής Αραδίππου: 1-2
(Λίλιου 43'- Ντε Αζεβέδο 52', Ενρίκε 73')

Ο Ερμής έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του, καθώς επικράτησε με 2-1 του Εθνικού στο Δασάκι και πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Η επιτυχία της ομάδας του Νίκου Παναγιώτου αποκτά διπλή αξία καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και έφτασε στο τρίποντο, και συνολικά στους δώδεκα βαθμούς.

Ο Εθνικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 43' με γκολ του Λίλιου, ωστόσο ο Ερμής απάντησε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52' ο Ντε Αζεβέδο έφερε το σκορ στα ίσα μετά από ασίστ του Ταγμπατζούμι, ενώ στο 73' ο νεαρός Νιγηριανός δημιούργησε και το δεύτερο γκολ. Εβγαλε την μπάλα στον Ντε Αζεβέδο που με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, και ο Ενρίκε με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στον Ερμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα