Αναστόπουλος: Ήταν δύσκολο ματς

22:22 26/8/2012 - Πηγή: AEK365

«Δεδομένα θα ενισχυθούμε και άλλο, παρά τις δυσκολίες», τόνισε σχετικά για το μεταγραφικό «παζάρι» που εκπνέει την προσεχή Παρασκευή ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε για το αγωνιστικό μέρος:

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να έχουμε και την υγεία μας. Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και θα γινόταν πιο δύσκολο από την στιγμή που εμείς αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και είχαμε προβλήματα με αρκετούς παίκτες. Θέλω να σταθώ στην

ομαδική δουλειά, στην τρομερή διάθεση και των ενθουσιασμό που είχαν τα νέα παιδιά που παλέψανε το παιχνίδι μέχρι την λήξη του. Είχαμε πάρα πολύ καλή λειτουργία στο αμυντικό κομμάτι μαζί με την μεσαία γραμμή και κλείσαμε τους διαδρόμους».
«Τα νέα παιδιά θα πρέπει να τα στηρίξει ο κόσμος που δεν ήταν πολύς αλλά βοήθησε την ομάδα. Θέλω να πιστέψει στα νέα παιδιά , στη νέα ομάδα να την στηρίξει και να την βοηθήσει και όταν θα είμαστε καθόλα έτοιμοι θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Κατορθώσαμε και σταθήκαμε καλά στο γήπεδο παρά τα προβλήματα που είχαμε. Μόνο μέσα από την συνεχή δουλειά μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους. Όταν θα είμαστε έτοιμοι και πλήρης θα έχουμε να δώσουμε πολλά πράγματα», ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ για τη στήριξη του κόσμου.

«Για να πάρουμε ένα παίκτη λόγω του μειονεκτήματος που έχουμε στις μεταγραφές έχουμε μια δυσκολία. Οι μεταγραφές τελειώνουν την Παρασκευή και κοιτάμε να πάρουμε παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα. Το δεδομένο είναι ότι θα ενισχυθούμε», κατέληξε για τα μεταγραφικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα