Αναστασίου: Αν υπήρχε λογική...

22:39 4/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στη λογική, που δεν υπάρχει όπως είπε, απέδωσε ο Γιάννης Αναστασίου το ότι δεν άλλαξε η ώρα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να γίνει στις 15:00, όπως είχε ζητήσει ο Παναθηναϊκός.

«Ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού. Η ομίχλη έκανε δύσκολη την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Είμαι Έλληνας πολίτης και ξέρω τις συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννενα και αν υπήρχε λογική δεν ήταν δύσκολο να αλλαχτεί η ώρα (σ.σ. το είχε ζητήσει ο Παναθηναϊκός).

Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή κάποιων να ταλαιπωρούν κάποιες ομάδες» είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Την Τετάρτη έχουμε να πάμε στα Χανιά για να παίξουμε την Πέμπτη στο Κύπελλο. Από την στιγμή που βάζουν ανθρώπους να παίξουν ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνουν τις ανάλογες αποφάσεις. Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις πρέπει να δέχονται και την κριτική.

Πιστεύω να υπάρξει κάποια συμφωνία. Το πιο λογικό είναι να γίνει αύριο στις 15.00 το μεσημέρι. Διαφορετικά αν γίνει όπως ορίζει ο ΚΑΠ στις 19:30 το πιο πιθανό είναι να παίξουμε το ματς σε... εικοσάλεπτα και να μείνουμε καμιά εβδομάδα εδώ.

Εμάς σαν ομάδα δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να επηρεαστούν άλλοι άνθρωποι και να σκεφτούν ορισμένα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα