Αναστασιάδης: Καινούρια αρχή με Ατρόμητο

12:39 14/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρομήτου με τον Άγγελο Αναστασιάδη να κάνει λόγο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να εκφράζει την ελπίδα ο ΠΑΟΚ να κάνει μια καινούρια αρχή και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, στο Novasports
-Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μια εβδομάδα μετά

το ματς με τον Ολυμπιακό: "Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από όλες τις πλευρές, επειδή τα αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν αρνητικά και για την απόδοση της ομάδας. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πιστεύω ότι δείξαμε κάποια ενθαρρυντικά στοιχεία που είναι σημαντικά για τη συνέχεια. Ελπίζω να κάνουμε μια καινούρια αρχή, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Παίζουμε με μια καλή ομάδα που άλλαξε προπονητή. Τον Νίκο Νιόπλια τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ, είναι γνώστης του αντικειμένου και γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η δική μας προσπάθεια, επειδή όταν έρχεται ένας νέος προπονητής οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και η δική μας αποστολή θα είναι πιο δύσκολη".
-Για τον Αλέξανδρο Τζιόλη που επιστρέφει από τραυματισμό: "Ο Αλέξανδρος μας έλειψε αρκετά, η εμπειρία του και η θέση που παίζει είναι καθοριστική, εξαιτίας των προβλημάτων που είχε η ομάδα. Ελπίζω να μην έχει άλλα προβλήματα και να είναι καλά. Να βοηθήσει την ομάδα και εμείς εκείνον".

Keywords
Τυχαία Θέματα