Ανάσταση στο Μιλάνο, γκολ ο Ταχτσίδης! (VIDEO)

18:03 19/4/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΡΟΜΑ: 0-1
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Η Ρόμα πέρασε με 1-0 από το «Αρτέμιο Φράνκι» απέναντι στη Φιορεντίνα για την 34η αγωνιστική και δεν επέτρεψε στη Γιουβέντους να ξεφύγει κι άλλο διατηρώντας τις λιγοστές πάντως ελπίδες για τον τίτλο
Μπολόνια, να πανηγυρίσει ακόμη τον τίτλο στη Serie A είναι η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» στο τελευταίο

χρονικά παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής επικράτησαν της Φιορεντίνα με 1-0 και παραμένουν σε απόσταση οκτώ βαθμών από την κορυφή, τέσσερα ματς πριν το τέλος και με το ντέρμπι με τους πρωτοπόρους στο «Ολίμπικο» να εκκρεμεί.

Ο Ναϊνγκόλαν στο 26' εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Λιάιτς και πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος στο 86' πέρασε τον Βασίλη Τοροσίδη στη θέση του Ντοντό. Με τη νίκη αυτή οι Ρωμαίοι εξασφάλισαν την παρουσία τους στο επόμενο Champions League.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ροντρίγκες, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Σάβιτς Πισάρο, Ακουϊλάνι (81' Βάργκας), Βαλέρο, Κουαδράδο, Ίλισιτς (73' Χοακίν), Μάτος (46' Μάτρι)

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν, Κάσταν, Τολόι, Ντοντό (85' Τοροσίδης), Ντε Ρόσι, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Τότι (75' Φλορέντζι), Ζερβίνιο, Λιάγιτς (79' Μπαστός)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 1-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τους «μπιανκονέρι» προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της Μπολόνια.

Συνεχίζοντας ακάθεκτη την κούρσα της προς την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στην Ιταλία η Γιουβέντους δεν σταμάτησε ούτε απέναντι στην Μπολόνια. Η αναμέτρηση στο Τορίνο είχε μόλις ένα γκολ, που φάνηκε αρκετό στους «μπιανκονέρι» για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς. Το ματς λοιπόν κρίθηκε στο 64ο λεπτό, όπου ο Πογκμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με την Μπολόνια, που είχε βασικό τον Χριστοδουλόπουλο, να μην μπορεί να απαντήσει και το 1-0 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Ογκμπόνα, Μπαρζάλι, Πογκμπά, Μαρκίσιο, Πίρλο, Ασαμόα, Ίσλα (82' Παντουάν), Τζιοβίνκο (88' Βιντάλ), Γιορέντε

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρκι, Άντονσον (80' Λασάλ), Σόρενσεν, Τσερούμπιν, Μορλέο, Γκάρικς, Φρίμπεργκ, Χριστοδουλόπουλος, Ίμπσον (70' Παπόνι), Πασιέντσα (89' Ακουαφρέσκα), Κριστάλντο

ΛΑΤΣΙΟ-ΤΟΡΙΝΟ: 3-3
Γήπεδο: Ολίμπικο

Στο 3-3 κόλλησαν Λάτσιο και Τορίνο και βγήκαν και οι δύο χαμένες.

Στο 5ο μόλις λεπτό ο Καβάντα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Μπερίσα έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 9' ο Παντέλι είπε όχι σε σουτ του Καντρέβα και στην επαναφορά η προβολή του Μάουρι έφυγε λίγο άουτ. Στο 11' ο Λόνγκι αστόχησε από καλή θέση, ενώ άουτ έφυγε και η κεφαλιά του Μάουρι στο 12'. Στο 29ο λεπτό ο Λούλιτς αστόχησε από ιδανική θέση και στο 31' ο Μπερίσα απέκρουσε το σουτ του Μετζιορίνι, ενώ στο 37' το σουτ του Μπόβο, τράνταξε το δοκάρι της Λάτσιο. Στο 41' ο Παντέλι είπε όχι σε μακριό σουτ του Ράντου, αλλά στο 42' ο Μάουρι με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Λάτσιο.

Στο 48ο λεπτό ο Γκλικ αστόχησε από καλή θέση, αλλά στο 52' ο Κούρτιτς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Ωστόσο στο 60ο λεπτό η Λάτσιο πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με ρο πέναλτι του Καντρέβα. Η Τορίνο ισοφάρισε ξανά με τον Ταχτσίδη στο 67ο λεπτό, ενώ στο 79' η Λάτσιο έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νοβαρέτι. Στο 89ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έδωσε προβάδισμα στην Τορίνο αλλά στο 90+5' ο Καντρέβα έκανε το τελικό 3-3.

ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Μπιάβα, Ράντου, Καβάντα (71' Πόστιγκα), Νοβαρέτι, Μάουρι (71' Άντερσον), Λεντέσμα, Καντρέβα, Μπίλια, Λούλιτς, Κεϊτά (84' Περεϊρίνια).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μορέτι, Μπόβο, Νταρμιάν, Γκλκ, Μαξίμοβιτς, Βίβες, Ελ Καντουρί (90' Γκάτι), Κούρτιτς (65' Ταχτσίδης), Μετζιορίνι (80' Μπαρέτο), Ιμόμπιλε.

ΠΑΡΜΑ-ΙΝΤΕΡ: 0-2
Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Κλειδώνει μια θέση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Ίντρ που κέρδισε μέσα στην έδρα της Πάρμα με 2-0.

Στο 9ο μόλις λεπτό, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Κασάνο, ενώ στο 27' η κεφαλιά του Ικάρντι πέρασε μόλις άουτ και στο 29' ο Μιράντε είπε όχι σε προσπάθεια του Παλάσιο. Ο κίπερ της Πάρμα σταμάτησε και το σουτ του Καμπιάσο στο 33ο λεπτό, ενώ στο 43' η Πάρμα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Κασάνο. Στο 45ο λεπτό το σουτ του Καμπιάσο τράνταξε το δοκάρι του Μιράντε, ενώ στο 45+1' ο Ικάρντι αστόχησε από καλή θέση.

Στο 46ο λεπτό η Πάρμα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παλέτα με δεύτερη κίτρινη και στο 48' ο Ρολάντο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Ίντερ. Στο 51' και στο 56' οι Ερνάνες και Λουκαρέλι είχαν διαδοχικά δοκάρια για Ίντερ και Πάρμα, ενώ στο 89' ο Γκουαρίν με όμορφο σουτ έκανε το 2-0.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Παλέτα, Κασάνι, Μολινάρο (62' Σκελότο, 73' Αμάουρι), Λουκαρέλι, Γκαργκάνο, Μαρκιόνι, Παρόλο, Κασάνο, Παλαντίνο (50' Φελίπε), Μπιαμπιανί.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σάμουελ, Ρολάνδο, Καμπανιάρο, Ναγκατόμο, Ντ'Αμπρόζιο (59' Ζανέτι), Καμπιάσο, Ερνάνες (88' Γκουαρίν), Κόβασιτς, Παλάσιο, Ικάρντι (81' Μπότα).

ΤΖΕΝΟΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 1-2
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Σημαντικό διπλό με 2-1 επί της Τζένοα πήρε η Κάλιαρι και ουσιαστικά κλείδωσε την παραμονή της.

Η Τζένοα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό ο Αβράμοφ είπε όχι σε κεφαλιά του Αντονέλι και στην επαναφορά ο Ντε Μάιο με προβολή έκανε το 1-0. Στο 23ο λεπτό ο Αστόρι έκοψε σωτήρια τον Τζιλαρντίνο, ενώ στο 32' ο Ιμπαρμπό έχασε σημαντική ευκαιρία. Τελικά στο 36ο λεπτό η Κάλιαρι έφερε στα ίσα το σκορ με γκολ του Σάου.

Στο 53ο λεπτό ο Σάου αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Ιμπραΐμι στο 57', ενώ στο 69' ο Αβράμοφ είπε όχι σε προσπάθεια του Τζιλαρντίνο. Τελικά στο 82ο λεπτό ο Ιμπαρμπό από κοντά έκανε το 2-1 για την Κάλιαρι.

ΤΖΕΝΟΑ: Πέριν, Μπουτδίσο, Μαρκέζε, Μότα, Αντνέλι, Ντε Μάιο, Μπερτολάτσι (81' Ντε Τσέλιε), Στουράρο, Τζιλαρντίνο, Σκούλι (67' Φετφατζίδης), Κονατέ (56' Κόφι)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αβράμοφ, Πιζάνο (50' Περικό), Ροσετίνι, Αστόρι, Αβελάρ, Κόντι, Ντεσένα, Έρικσον, Σάου (84' Νενέ), Ιμπραΐμι, Ιμπαρμπό.

ΚΙΕΒΟ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 0-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Τεράστιο διπλό με 1-0 πέτυχε η Σασουόλο μέσα στην έδρα της Κιέβο και μπήκε γερά στ κυνήγι της παραμονής.

Στο 4ο μόλις λεπτό, το σουτ του Ζάζα, έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 26' και στο 27' οι κεφαλιές των Καναβάρο και Φλόρες, πέρασαν ελάχιστα άουτ. Στο 34' και στο 36' οι Πέγκολο και Αγκάτσι σταμάτησαν τα σουτ των Ριγκόνι και Φλόρες αντίστοιχα, ενώ στο 40' ο Μπεράρντι με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για τη Σασουόλο.

Στο 48ο λεπτό ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Ριγκόνι, ενώ στο 59' ο Φλόρες αστόχησε από καλή θέση. Στο 67ο λεπτό ο Τζίγκλερ έκανε τρομερή ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 76' το σουτ του Ζάζα έφυγε λίγο άουτ. Στο 83ο λεπτό ο Πέγκολο απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Θερό.

ΚΙΕΒΟ: Αγκάτσι, Σέζαρ, Νταϊνέλι, Σάρδο, Φρέι, Γκουάνα (58' Λαζάρεβιτς), Ριγκόνι, Χετεμάι, Ραντοβάνοβιτς (74' Στόιαν), Θερό, Παλόσκι (81' Πελισιέ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Καναβάρο, Λόνγκι, Κατσόλα, Μπιοντίνι, Αντέι, Μισιρόλι, Μαγκνανέλι, Φλόρες (64' Τζίγκλερ), Ζάζα (85' Φλοκάρι), Μπεράρντι (72' Ρόζι).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΒΕΡΟΝΑ: 1-2
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ'Ιτάλια

Σημαντικό διπλό με 2-1 πέτυχε η Βερόνα κόντρα στην Αταλάντα.

Μόλις στο 2ο λεπτό, το σουτ του Λιβάγια έξυσε το δοκάρι της Βερόνα και στο 8' το σουτ του Μαρκίνιο πέρασε ψηλά άουτ, ενώ άουτ πέρασε και το σουτ του Καρμόνα στο 15'. Στο 21ο λεπτό ο Τόνι αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 36' και στο 37' οι Ιτούρμπε και Τόνι είχαν ακόμη δυο καλές ευκαιρίες να σκοράρουν.

Στο 53ο λεπτό η Αταλάντα πήρε κεφάλι στο σκορ με τρομερό σουτ του Ντονάτι, ενώ στο 56' ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Μαρκίνιο. Στο 59' ο Ράφαελ απέκρουσε το σουτ του Εστιγκαρίμπια, ενώ στο 67' ο Γκόμες αστόχησε από καλή θέση. Στο 78ο λεπτό ο Γκόμες είχε δοκάρι για τη Βερόνα, αλλά στο 87' ο Ντέις μείωσε σε 2-1 για την Αταλάντα με υπέροχο γκολ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Γέπες, Μπρίβιο, Μπεναλουάν, Νίκα (55' Εστιγκαρίμπια), Ραϊμόντι, Καρμόνα, Μποναβεντούρα, Μπαζέλι (63' Κιγκαρινι), Ντένις, Λιβάγια (51' Μοράλς)

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Μάρκες, Αλμπερτάτσι, Μόρας, Πίλουντ, Χάλφρεντσον, Ντονάτι (68' Ντονσά), Μαρκίνιο, Κιριλιάνο, Μαρκίνιο (62' Γκόμες), Τόνι, Ιτούρμπε (74' Αγκοστίνι)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-1
Γήπεδο: Φρίουλι

Στο 1-1 έμειναν Ουντινέζε και Νάπολι κι έχασαν και οι δύο.

Στο 12ο λεπτό ο Σκούφετ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Ινσίνιε, ενώ στο 15' ήταν η σειρά του Ρέινα να πει όχι σε σουτ του Φερνάντες. Στο 18ο λεπτό, το σουτ του Μπεχράμι δεν βρήκε στόχο για λίγο, ενώ στο 23' ο Ρέινα είπε όχι σε σουτ του Μπαντού. Δύο λεπτά μετά ο Σκούφετ σταμάτησε την κεφαλιά του Χάμσικ, ο οποίος στο 28' αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 31΄το πλασέ του Μπαντού μέσα από τν περιοχή έφυγε λίγο άουτ. Στο 34ο λεπτό, ξανά ο Χάμσικ δεν μπόρεσε να σκοράρει από ιδανική θέση, αλλά στο 39' ο Καγιεχόν με τρομερό σουτ έκανε το 1-0 για τη Νάπολι.

Στο 50' και στο 52' τα σουτ των Σαπάτα και Ινσίνιε έφυγαν μόλις άουτ και στο 55' ο Φερνάντες με όμορφο γκολ έφερε στα ίσα το σκορ. Στο 63ο λεπτό ο Ρέινα σταμάτησε το σουτ του Περέιρα, ενώ στο 80' το σουτ του Μπαντού πέρασε ψηλά άουτ και στο 82' ο Ινσίνιε αστόχησε από καλή θέση. Στο 89ο λεπτό αποβλήθηκε ο Φερνάντες της Νάπολι.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκούφετ, Ντανίλο, Ντομίτσι, Ερτό (82' Μπάστα), Σίλβα, Πίντζι (78' Λόπες), Περέιρα, Μπαντού, Άλαν, Μουριέλ (86' Βιντμέρ), Φερνάντες

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ρεβεγιέρ Ενρίκε, Φερνάντες, Γκουλάμ, Μπεχράμι (74' Ζορζίνιο), Ινλέρ, Χάμσικ (89' Αλμπιόλ), Σαπάτα (67' Πάντεφ), Καγιεχόν, Ινσίνιε.

ΜΙΛΑΝ-ΛΙΒΟΡΝΟ: 3-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Αγώνα δρόμου να προλάβει το τρένο της Ευρώπης κάνει η Μίλαν που κέρδισε με 3-0 τη Λιβόρνο και ουσιαστικά την υποβίβασε.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς και στο 10' όπως και στο 11' τα σουτ των Κακά και Τααράμπτ πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 14' ο Ραμί σημάδεψε το δοκάρι της Λιβόρνο. Στο 20ο λεπτό η Λιβόρνο ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Πιτσίνι από τον Ντε Γιονγκ και στο 27' ο Μπάρντι είπε όχι σε κεφαλιά του Κονστάντ, ενώ στο 31' και στο 33' οι Κακά και Ρομπίνιο έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά στο 43ο λεπτό ο Κονστάντ έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Μπαλοτέλι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν.

Στο 46' ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Μοντολίβο, αλλά στο 51' ο Μπαλοτέλι έβγαλε όμορφα στον Τααράμπτ που έκανε το 2-0. Στο 59' ο Τααράμπτ έκανε απίστευτη ενέργεια αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει σωστά τη φάση, ενώ στο 63' το σουτ του Κακά πέρασε μόλις άουτ. Στο 65ο λεπτό ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Ρομπίνιο, ενώ στο 84' ο Πατσίνι έκανε το 3-0.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεσές, Ραμί, Αμπάτε, Κονστάντ, Ντε Γιονγκ (66' Μουντάρι), Μοντολίβο, Τααράμπτ, Κακά (75' Πατσίνι), Ρομπίνιο (82' Σαπονάρα), Μπαλοτέλι.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Καστελίνι, Ρινάουντο, Μεσμπά (58' Σιλιγκάρντι), Βαλεντίνι, Πιτσίνι, Γκρέκο, Ντάνκαν, Μπενάσι (84' Μπελφοντίλ), Παουλίνιο, Εμεγκάρα (73' Μοσκέρα).

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Άντζελο Μασιμίνο

Όσο ζει ελπίζει η Κατάνια, που κέρδισε με 2-1 τη Σαμπντόρια και κάνει αγώνα δρόμου για την παραμονή.

Στο 14' και στο 19' ο Λέτο έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για την Κατάνια, ενώ στο 22' ο Φιορίλο απέκρουσε όμορφα το σουτ του Μπεργκέσιο. Στο 32ο λεπτό το σουτ του Πλασίλ έξυσε το δοκάρι της Σαμπντόρια, ενώ στο 35' ο Φιορίλο απέκρουσε το σουτ του Μπαριέντος. Στο 44ο λεπτό ο Φριζόν είπε όχι σε σουτ του Μπιάρνασον αλλά στο 45' η Κατάνια έκανε το 1-0 με απίστευτο ψαλιδάκι του Λέτο.

Στο 51ο λεπτό ο Σανσόνε σημάδεψε τα δοκάρι της Κατάνια, αλλά στο 61' ο Οκάκα με όμορφο βολέ έκανε το 1-1. Η Κατάνια πίεσε, είχε μια καλή ευκαιρία με τον Πλασίλ στο 62' και τελικά στο 63' ο Μπεργκέσιο έκανε το 2-1 για την Κατάνια. Στο 84ο λεπτό ο Φιορίλο είπε όχι σε σουτ του Κάστρο και στο 85' η κεφαλιά του Λεγκροτάλιε πέρασε μόλις άουτ.

ΚΑΤΑΝΙΑ: Φριζόν, Σπόλι, Μονζόν, Γκιομπέρ, Περούτσι (72' Λεγκροτάλιε), Πλασίλ, Ίζκο Μπαριέντος (82' Φεντάτο), Λόντι, Λέτο (59' Κάστρο), Μπεργκέσιο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Φιορίλο, Κόστα, Σάλαμον (66' Κρστίσιτς), Ρεγκίνι, Μουστάφι, Φορναζιέ, Μπιάρνασον (76' Λόπες), Ρενάν, Βζόλεκ (88' Ροντρίγκες), Οκάκα, Σανσόνε

Keywords
Τυχαία Θέματα