«Ανάσανε» η Γουέστ Μπρόμιτς

16:06 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ-ΓΟΥΛΒΣ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Χόθορνς»

Σημαντική νίκη σημείωσε η Γουέστ Μπρόμιτς για την 8η Αγωνιστική της Premier League, αφού επικράτησε με 2-0 της Γουλβς στο «Χόθορνς» φθάνοντας τους οκτώ βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 3' με τον Ντόιλ να σουτάρει από την μικρή περιοχή με τον Φόστερ να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην επαναφορά ο Ο' Χάρα σούταρε

άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Γουέστ Μπρόμιτς πήρε προβάδισμα στο 8' όταν ο Τζόουνς τροφοδότησε τον Μπρούντ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Χένεσι για το 1-0. Η Γουλβς «άγγιξε» την ισοφάριση στο 14' όταν ο Μιλίγιας τροφοδότησε τον Ντόιλ, ο οποίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Όλσον απέκρουσε προ της τελικής γραμμής. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 23' με τον Λόνγκ να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 32' «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ όταν ο Μουλουμπού βρέθηκε τετ α τετ με τον Χένεσι αλλά ο γκολκίπερ των «λύκων» έδιωξε σε κόρνερ. Η Γουλβς παραλίγο να ισοφαρίσει στο 39' όταν ο Τζάρβις σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Φόστερ μπλόκαρε. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 55' με τον Ο' Χάρα να σουτάρει και τον Φόστερ να αποκρούει, ενώ στο 66' ο Χένρι σέντραρε από τα δεξιά για τον Ντόιλ που έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η Γουέστ Μπρόμιτς «κλείδωσε» την νίκη στο 75' όταν ο Σάρνερ τροφοδότησε τον Οντεμβιγκί, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και με τρίτο γκολ στο 82', αλλά ο Οντεμβιγκί πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Όλσον.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ: Φόστερ, Ριντ, Μακ Όλει, Όλσον, Τζόουνς (85' Σόρει), Μπρούντ, Μουλουμπού, Σάρνερ, Τομάς (81' Μόρισον), Τσούι (71' Οντεμβιγκί), Λόνγκ.

ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσι, Στέρμαν, Τζόνσον, Μπέρα, Γουόρντ, Χαμίλ (69' Χαντ), Χένρι, Μιλίγιας (55' Έβανς-Μπλέικ), Ο' Χάρα, Τζάρβις (75' Γκεντιουρά), Ντόιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα