«Έσπασε, έσπασε…»

14:45 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Μία γενική «παγωμάρα» επικρατούσε σήμερα το πρωί στα Σπάτα, καθώς το χθεσινό ντέρμπι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού του Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να βγάλουν από το μυαλό τους τι συνέβη στον συμπαίκτη τους και ιδιαίτερα όσοι έσπευσαν από πάνω του, την στιγμή του τραυματισμού του. Η φάση του 46' σημάδεψε το ντέρμπι, αλλά για κάποιους παίκτες το σοκ ήταν μεγαλύτερο, το οποίο ούτε

καν μπορούσαν να το περιγράψουν με λέξεις. Βλέποντας τον «Γκούντι» να κρατάει το πόδι του, πήγαν αμέσως δίπλα του και τον άκουσαν να φωνάζει κλαίγοντας: «Έσπασε, έσπασε...», απόδειξη ότι ο Ισλανδός είχε καταλάβει αμέσως την σοβαρότητα του τραυματισμού του, με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους σε αυτή την εικόνα.

Ήταν η στιγμή που όσοι βρέθηκαν δίπλα του, πίστεψαν ότι η χρονιά για τον «Ice Man» τελείωσε πρόωρα. Μάλιστα, όταν όλοι ενημερώθηκαν στο αποδυτήρια για το τι ακριβώς υπέστη ο Ισλανδός, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, μίλησαν μεταξύ τους και υποσχέθηκαν ότι θα παίξουν και για αυτόν στο δεύτερο μέρος. Κάτι που παραδέχθηκαν όσοι παίκτες μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα. Ο τραυματισμός του Γκούντγιονσεν ήταν και σήμερα πρώτο θέμα στις συζητήσεις των παικτών, την στιγμή όμως που όλοι εξέφραζαν την σιγουριά τους ότι το χειρουργείο θα πετύχει και ο Ισλανδός θα επιστρέψει πιο δυνατός στην ενεργό δράση, στις αρχές του νέου έτους.

«Ο Γκούντι είναι δυνατός και θα τα καταφέρει. Θα γυρίσει κοντά μας», έλεγαν χαρακτηριστικά οι συμπαίκτες του, την στιγμή μάλιστα που κάποιοι εξ αυτών, από χθες το βράδυ προσεύχονται για αυτόν, προκειμένου να πάνε όλα καλά στην επέμβαση που θα υποβληθεί σήμερα, αλλά και για την μετέπειτα αποκατάστασή του. «Θα σταθούμε στο πλευρό του και θα του δείξουμε ότι είμαστε μία οικογένεια», ανέφεραν χαρακτηριστικά, ενώ οι πρώτες επισκέψεις στο Ιατρικό Κέντρο είναι προγραμματισμένες για μετά το χειρουργείο. Εξαίρεση οι Αδαμίδης, Δημητριάδης και Κωστένογλου, που έσπευσαν από χθες βράδυ στο πλευρό του Ισλανδού.

Keywords
Τυχαία Θέματα