«Άναψαν τα αίματα» στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

14:31 14/5/2014 - Πηγή: AEK365

Το πρωτάθλημα στην Premier League έχει ολοκληρωθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και την εφημερίδα Daily Mail να αποκαλύπτει περιστατικό που φανερώνει πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα στην ομάδα.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο λίγες μέρες μετά το 3-0 από την Λίβερπουλ όταν στην διάρκεια της προπόνησης, ο Πατρίς Εβρά και ο Νεμάνια Βίντιτς είχαν έναν καυγά

με τον, τότε, προπονητή Ντέιβιντ Μόγες να μπαίνει στην μέση για να ηρεμήσει την κατάσταση.
Σε εκείνο το παιχνίδι ο Βίντιτς είχε αποβληθεί και κατηγόρησε τον Εβρά πως δεν δείχνει την απαιτούμενη προσοχή στα αμυντικά του καθήκοντα. Τότε, ο Γάλλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αντέδρασε άσχημα και χρειάστηκε η παρέμβαση του Μόγες και των υπόλοιπων για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βίντιτς δεν είχε κρύψει πως στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπήρχε ένταση στην διάρκεια της σεζόν με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό να δηλώνει στην εφημερίδα Telegraph: "Διαφωνούσαμε μεταξύ μας. Αυτό τον χρόνο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, γιατί όταν περνούν δύσκολα, οι άνθρωποι δείχνουν ότι νοιάζονται. Είμαστε ακόμα φίλοι, αλλά διαφωνούσαμε για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλαμε να βελτιωθούμε. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές στα αποδυτήρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα