«Άναψαν τα αίματα» για Κωνσταντινέα

14:32 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι Skoda Ξάνθη-Ολυμπιακός επιστρέφει στην δράση καθώς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Ατρόμητος-ΠΑΟΚ. Η ενέργεια της ΚΕΔ να επαναφέρει τον διαιτητή της Μεσσηνίας προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις μελών της ΕΠΟ οι οποίες εκφράστηκαν στο χθεσινό Δ.Σ.
Πιο συγκεκριμένα ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της

ΕΠΟ και νυν μέλος, Βασίλης Χατζηαποστόλου τόνισε: "Τι τον θέλετε αυτόν; Γιατί ενώ λέγατε ότι θα τον φάτε τώρα τον βάζετε να σφυρίξει ένα δύσκολο ματς; Ορισμένοι διαιτητές, δεν πρέπει να μπαίνουν στην ψύξη αλλά στην κατάψυξη...".
Τον Κωνσταντινέα έσπευσε να υποστηρίξει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο κ. Σταθόπουλος ο οποίος είπε: "Όσο η ΚΕΔ έλεγε ότι δεν έπρεπε να παίζει, καλώς δεν έπαιζε. Όταν κρίνει ότι έπρεπε να επανέλθει, καλώς επέστρεψε...".
Στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, Γιάννης Καλύβας: "Εσύ δεν είσαι που έστελνες επιστολές και ζητούσες το κεφάλι του; Τι είναι αυτά που μας λες τώρα;". Η απάντηση του κ. Σταθόπουλου: "Τις επιστολές τις έστελνα ως πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και όχι ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ".

Keywords
Τυχαία Θέματα