Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Ρόκα

20:41 30/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής του Πανθρακικού Χοσέ Ρόκα, από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ωστόσο πως δεν γίνεται να βάζει δύο γκολ στην Τούμπα και να μην παίρνεις κάτι από το ματς.

«Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα, αλλά αφήσαμε λίγο τα πλευρά για να παίξει ο ΠΑΟΚ από έξω. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, πήραμε το προβάδισμα

στο σκορ, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα και δεν κινδυνεύαμε, αλλά η ποιότητα ορισμένων παικτών, δείχνει ότι εξαιτίας αυτής της ποιότητας κερδίζει τα παιχνίδια. Όπως έγινε με το φάουλ του Περέιερα και το γκολ του Παππαδόπουλου. Όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας και ειδικά στην Τούμπα πρέπει να πάρεις έναν τουλάχιστον βαθμό, κι αυτό είναι το μόνο παράπονο που έχω από το παιχνίδι».

Για την φράση του περί κινδύνου που είπε: «Για μας δεν είναι κίνδυνος τα σουτ εκτός περιοχής. Είχαμε κατοχή της μπάλας, νομίζω ότι ακούσατε και τα σφυρίγματα του κόσμου, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που πάντα σε έχει στην πίεση. Στόχος μας ήταν να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και να έχουμε κατοχή. Αφήσαμε τους δύο σέντερ φορ βεβαίως, αλλά δεν ήρθαμε για να είμαστε και οι 11 πίσω από το κέντρο. Νομίζω ότι είχαμε κατοχή, φάσεις, πρεσάραμε όταν χάναμε την μπάλα, είχαμε πολλά πράγματα θετικά. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ επιθετική ομάδα, θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε, αλλά ο Παπαδόπουλος και ο Περέιρα πέτυχαν τα γκολ. Δεν θεωρώ ότι σουτ έξω από περιοχή είναι ευκαιρία, γιατί ο τερματοφύλακας έχει 20 μέτρα για να αντιδράσει».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα από τους παίκτες του και ο Σαλπιγγίδης μας δημιούργησε πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ εκεί που το χρειάστηκε είχε ένα φάουλ και έναν παίκτη να βάλει το γκολ, Είχε περισσότερη κατοχή από μας και ευκαιρίες. Εμείς σαν ομάδα έχουμε καλούς παίκτες σαν ποιότητα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Και ο Ρομέου και ο Κάσες είχαν προβλήματα ή ήρθαν αργά. Ήταν σημαντικό σήμερα μετά το καλό παιχνίδι που κάναμε, την διάθεση που δείξαμε, να παίρναμε και ένα βαθμό. Αξίζαμε κάτι παραπάνω, αφού καταφέραμε να βάλουμε και δύο γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα