Ανακοίνωσε δυο ο Εργοτέλης

00:54 25/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε κι επίσημα τους Βλάντιμιρ Τζίλας και Γκρεγκ Ουλά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Εργοτέλης

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου Vladimir Djilas. Ο 32χρονος (3/3/83) επιθετικός αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας έως τις 30/6/2015.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου Greg Sullivan Desire - Roldan Houla. Ο 27χρονος (19/7/88) επιθετικός/ακραίος μεσοεπιθετικός υπέγραψε

συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Τζίλας: «Να πετύχω πολλά γκολ»

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους, οι δύο ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτες του Εργοτέλη. Ο Τζίλας δήλωσε πρόθυμος να πετύχει πολλά γκολ για να συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Εργοτέλης, καθώς είναι μία σημαντική στιγμή για την καριέρα μου. Έχω μάθει τα καλύτερα για τον σύλλογο, την πόλη του Ηρακλείου και τους φιλάθλους. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας», ανέφερε ο Σέρβος.

Ουλά: «Παθιασμένος να παίξω στην Ελλάδα»

Από τη μεριά του, ο Ουλά δήλωσε έτοιμος και παθιασμένος να παίξει στο πρωτάθλημα της χώρας μας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζομαι για τον Εργοτέλη. Είμαι παθιασμένος να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ ανταγωνιστικό και σε καλό επίπεδο.

Θέλω να κάνω τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Το κλίμα στην ομαδα του Εργοτέλη είναι οικογενειακό και χαίρομαι που είμαι μέλος της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για το καλωσόρισμα και θέλω να ανταποδώσω με την απόδοσή μου».

Το who is who του Τζίλας

Ο Βλάντιμιρ Τζίλας γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1983 στο Βελιγράδι, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει ύψος 1.90μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη σέρβικη Μπεζανίγια, ενώ έχει περάσει και από τη Λοκομοτίβ Σόφιας πριν επαναπατριστεί για λογαριασμό της Γιαγκοντίνα.

Ακόμη, έχει φορέσει τη φανέλα των Ακτόμπε, Ορτάμπασι, Βόζντοβατς, Μέταλατς, με τη Ραντνίτσκι να αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν τον Εργοτέλη. Τη φετινή σεζόν μετράει 10 συμμετοχές και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Σερβίας.

Το who is who του Ουλά

Ο Γκρεγκ Σάλιβαν Ντεσιρέ Ρολντάν Ουλά, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 19 Ιουλίου 1988 στη γαλλική πόλη Αμιάν, αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και έχει ύψος 1.75μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Γκινγκάμπ, αλλά δεν έπαιξε ποτέ στην πρώτη.

Επίσης, είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Γαλλίας έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Ραπίντ ντε Μεντόν, Σεντ Μπριέ, Λα Βιτέν, Λουσόν και Νιορτ. Με την τελευταία μέτρησε φέτος μόλις 9 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα