Αναγέννηση του Τόρες με τον Μπενίτεθ

21:28 11/12/2012 - Πηγή: AEK365

Έχει ακούσει πολλά τόσο αυτός όσο και ο Μπενίτεθ, όμως οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν... καρμική σχέση. Γιατί; Πολύ απλά διότι ο Ισπανός επιθετικός μέχρι να κάτσει ο συμπατριώτης του στον πάγκο είχε μόλις δύο γκολ στη σεζόν, πέτυχε 4... μαζεμένα στα πρώτα 5 παιχνίδια της μετά Ντι Ματέο εποχής, επίδοση που είναι καλύτερη από το αντίστοιχο ξεκίνημά του στη Λίβερπουλ.
Ο Τόρες είχε σκοράρει 3 γκολ στους πρώτους του 5 αγώνες στην Πρέμιερ

Λιγκ (με τον Μπενίτεθ στον πάγκο), ενώ στον ίδιο αριθμό αγώνων φέτος υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού έχει φτάσει τα 4. Πιο συγκεκριμένα από τον Αύγουστο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2007 ο 28χρονος επιθετικός είχε πετύχει 1 γκολ στην ισοπαλία 1-1 με την Τσέλσι και 2 στη νίκη 6-0 επί της Ντέρμπι, ενώ χωρίς γκολ είχε μείνει στα παιχνίδια με Άστον Βίλα (νίκη 2-1), Σάντερλαντ (νίκη 2-0) και Τουλούζ (νίκη 1-0 για τον 3ο προκριματικό του Champions League).
Φέτος, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έχει ήδη σκοράρει 4 φορές. Απέναντι στη Σάντερλαντ σκόραρε 2 φορές (νίκη 3-1), πετυχαίνοντας παράλληλα στο 11' το πιο γρήγορό του γκολ με τη φανέλα της Τσέλσι, ενώ άλλα 2 γκολ πέτυχε επί της Νόρτζελαντ στο Champions League (νίκη 6-1). Χωρίς τέρματα έμεινε στα παιχνίδια με Μάντσεστερ Σίτι (0-0), Φούλαμ (0-0) και Γουέστ Χαμ (ήττα 3-1). Μένει να δούμε αν η... καρμική συνεργασία συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία, με τον Τόρες να φτάνει τα 11 γκολ σε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα