«Αναγέννηση για μια ΑΕΚ απαλλαγμένη και καθαρή από χρέη»

20:22 25/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με δεδομένο ότι δεν υπήρχε ενδιαφερόμενος να δηλώσει την μπασκετική ομάδα στην Α2 και δίχως άλλα περιθώρια δήλωσε την Ένωση στην Β’ εθνική, αφού δεν είναι ΚΑΕ ή ΤΑΚ για να την δήλωνε σε παραπάνω κατηγορία. Όλα αυτά εξήγησε η Ερασιτεχνική με ανακοίνωση εξηγώντας ότι στόχος είναι να αναγεννηθεί η ΑΕΚ και να… καθαρίσει από χρέη.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση

του Αθλητικού Σωματείου Α.Ε.Κ ως όφειλε για να μην υπάρξει αφανισμός της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ, λόγω της μη δήλωσης της ομάδας από την ΚΑΕ-Α.Ε.Κ στην Α2 Κατηγορία, κατέθεσε δήλωση συμμετοχής στην Β΄ Κατηγορία Ανδρών με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. που συγκλήθηκε εκτάκτως.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ενημερώσουμε και να επισημάνουμε στους φιλάθλους μας τα εξής:

Α. Εάν το Αθλητικό Σωματείο δεν κατέθετε δήλωση σήμερα, η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ δεν θα αγωνιζόταν φέτος σε καμία κατηγορία και την επόμενη σεζόν θα ξεκινούσε από την τελευταία τοπική κατηγορία.

Β. Το Σωματείο Α.Ε.Κ δεν είχε το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή στην Α2, αλλά μόνο στην Β΄ Κατηγορία, δεδομένου ότι δεν είναι ΚΑΕ ή ΤΑΚ.

Γ. Μέσα από αυτήν την επίπονη διαδικασία για όλους μας, ελπίζουμε ότι με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων της Α.Ε.Κ θα αρχίσει η Αναγέννηση της Μπασκετικής Α.Ε.Κ, απαλλαγμένη και καθαρή από χρέη, και η προσπάθεια για να ξαναβάλουμε τη Βασίλισσα στον θρόνο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα