Αναχωρεί η Εθνική

15:56 17/10/2011 - Πηγή: AEK365

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της εθνικής γυναικών στον Κολινδρό. Αύριο Τρίτη 18/10/2011 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για την πόλη Νις της Σερβίας το πρωί ώρα 7πμ (το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση στο κλειστό στάδιο « Καϊρ».

Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη Εθνική Ομάδα στο στάδιο «Καΐρ» ώρα Ελλάδος 7μμ.

Στη συνέχεια η εθνική θα επιστρέψει

για σύντομη προετοιμασία στον Κολινδρό προκειμένου να αντιμετωπίσει το, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 5.00μμ στο Μίκρα 3 την Ρουμανία.

Την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης ο οποίος σχετικά δήλωσε: «Πήγα στον Κολινδρό και μίλησα στις αθλήτριες. Είχα και συνεργασία με τον Σάκη Παλαμά. Έχουμε επίγνωση των πραγμάτων αλλά ζητάμε από τα κορίτσια να κάνουν το καθήκον τους να τα δώσουν όλα στον αγώνα. Διαπίστωσα πως έχουν ζήλο και διάθεση να κάνουν το καλύτερο και στα δυο παιχνίδια».

Ο Σάκης Παλαμάς, ο οποίος θα κοουτσάρει την εθνική ομάδα για τους δυο αγώνες με Ρουμανία και Σερβία, δήλωσε: «Εμείς θα εγκαινιάσουμε το ανακαινισμένο γήπεδο στο Καϊρ χωρητικότητας 3000 θέσεων το οποίο είναι πανέτοιμο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών του χάντμπολ που θα γίνει στη Σερβία τον Ιανουάριο του 2012. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση την προθυμία και την πειθαρχία των παικτριών. Στόχος μας είναι μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Τέλος δεν θα είναι κοντά μας η Νάνσυ Στρατάκη λόγω εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο.».

Keywords
Τυχαία Θέματα