Αλέγκρι: Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς

10:34 22/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν επικράτησε στις Βρυξέλλες της Άντερλεχτ με 3-1 και εξασφάλισε την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ επιτυγχάνοντας τον πρώτο στόχο της χρονιάς όπως υπογράμμισε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Βάντεν Στοκ", ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα εύσημα πηγαίνουν

σε όλους τους παίκτες μου, που δούλεψαν σκληρά και πίστεψαν στις δυνατότητες τους. Κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλές δυσκολίες και τους αξίζουν συγχαρητήρια".
Για την εμφάνιση της Μίλαν, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Γνωρίζαμε το αποτέλεσμα της Ζενίτ και ξέραμε πως με νίκη παίρναμε την πρόκριση. Αυτό μας έκανε να ξεκινήσουμε καλά. Όμως η βιασύνη μας να πετύχουμε γκολ, μας οδήγησε σε πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αν και μετά το δεύτερο γκολ χαλαρώσαμε λίγο. Η απόδοση, όμως σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Πήραμε μια σημαντική νίκη".
Για το απίστευτο γκολ του Φιλίπ Μεξές, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Απίστευτο! Όταν είδα την μπάλα στα δίχτυα, έτριβα τα μάτια μου. Πέτυχε ένα σπάνιο γκολ".
Τέλος για το 4-3-3 που εφάρμοσε σε ακόμα ένα παιχνίδι, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Αν οι παίκτες παίζουν με το πάθος και την αποφασιστικότητα που είχαν σήμερα, όλα τα συστήματα μας ταιριάζουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα