ΑΜΚ 15 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

17:33 15/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση πάρθηκε τη Δευτέρα (15/10) στην Γενική Συνέλευση που έγινε στην Τούμπα, με εκπροσώπηση του 82,74% των μετοχών.
Στην Γενική Συνέλευση πέραν του Ζήση Βρύζα και του νομικού Αχιλλέα Μαυρομάτη που βρίσκονταν στο πάνελ, παρευρέθηκαν η Μαρία Γκοντζάρεβα, ο Άλκης Μαυροφρύδης και τα μέλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βασίλης Τριλυράκης και Σπύρος Μηλιωρίδης.
Στη Γενική Συνέλευση διευκρινίστηκε ότι δεν υπήρξε διάθεση από κανένα μέτοχο να σχηματιστεί αιρετή διοίκηση. Η ΑΜΚ φθάνει τα 14.976.000 ευρώ, με τον όρο

ότι μπορούν να βάλουν χρήματα μόνο όσοι επενδυτές διαθέσουν από 50.000 ευρώ κι άνω. Αυτό ήταν και το πρώτο θέμα συζήτησης.
Ο Ζήσης Βρύζας τόνισε, ως προεδρεύων της όλης διαδικασίας, ότι η έλλειψη ενδιαφέροντος, που βέβαια προκύπτει από τις οφειλές και εκκρεμότητες της ΠΑΕ, δημιουργεί πρόβλημα, καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν συνεχώς διοικήσεις Πρωτοδικείου, ωστόσο στην ερώτησή του αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται, δεν πήρε απάντηση.
Οι μετοχές που θα εκδοθούν θα είναι 49.920.000 αντί 0.33 ευρώ, ενώ δεν θα γίνει δημόσια εγγραφή, για να μην επιβαρυνθεί ο απλός κόσμος του ΠΑΟΚ.
Διευκρινίστηκε επίσης μετά από ερώτηση μικρομετόχου πως όσοι έχουν μικρά ποσά δεν μπορούν να μπουν στην ΑΜΚ αφού κάτι τέτοιο θα ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Σε ερώτηση, εξάλλου, ενός άλλου μικρομετόχου αν πάρουν μετοχές ο κ. Μαυρομάτης απάντησε πως μετά από συζήτηση στο τελευταίο ΔΣ της ΠΑΕ αποφασίστηκε να εκδοθούν προσωρινοί τίτλοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα