Αλόνσο: Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα

16:27 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι η ομάδα που υποστήριζε σε όλη του την ζωή ο Τσάμπι Αλόνσο και τώρα θα την βρει απέναντι του στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τον διεθνή μέσο να υπογραμμίζει πόσο ιδιαίτερο είναι το παιχνίδι για τον ίδιο.

Σε δηλώσεις του ο Τσάμπι Αλόνσο της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Θέλουμε να ξεκινήσουμε με μία νίκη τη χρονιά, αλλά θα είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι για μένα, γιατί έχω πολλούς φίλους στην αντίπαλη ομάδα. Πρόκειται για έναν σύλλογο, τον οποίο υποστηρίζω όλη μου τη ζωή. Έχω ένα δέσιμο μαζί τους κυρίως

εξαιτίας του πατέρα μου. Αλλά τώρα υπάρχει ένας αγώνας, πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε εμείς το θετικό αποτέλεσμα".
Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, ο Τσάμπι Αλόνσο δήλωσε: "Πρέπει να κάνουμε σωστές κινήσεις, να λειτουργούμε ομαδικά και να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση παρά τα αρνητικά αποτελέσματα. Από δω και πέρα πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, τα συναισθήματα που μας δημιουργεί η ικανότητα του να σκοράρουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Πρέπει να ξαναβρούμε αυτά τα συναισθήματα. Οφείλουμε να θέσουμε σταθερές βάσεις για τα πολύ σημαντικά παιχνίδια έρχονται τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο".
Όσο για τους στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης το 2013, ο Τσάμπι Αλόνσο δήλωσε: "Τα πας καλύτερα όταν είσαι επαγγελματίας και κοιτάς μπροστά. Για το 2013 θέλουμε να συνεχίσουμε να γιορτάζουμε επιτυχίες, να μην επαναπαυτούμε στις δάφνες μας και να κερδίσουμε σημαντικούς τίτλους όπως πέρσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα