Στο «μικροσκόπιο» οι στημένοι πίνακες διαιτησίας

Όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με άμεσο ή έμμεσο τρόπο με την κατάρτιση των πινάκων διαιτησίας ζήτησε ο Αριστείδης Κορέας από την ΕΠΟ...
Η «ερυθρόλευκη» ΕΠΟ αναγκάζεται να συντελέσει στην εξέλιξη της διερεύνησης του σκανδάλου των φερόμενων ως στημένων πινάκων της διαιτησίας που είχε καταγγείλει ο πρώην σύμβουλός της και αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χρήστος Σάββας.

Τι κι αν έχει κυλήσει το πρώτο μισό της αγωνιστικής
περιόδου. Τι κι αν έχουν σφυρίξει ανενόχλητα πρόσωπα που είτε φέρεται πως μπήκαν στους πίνακες με αθέμιτα μέσα είτε το όνομά τους έχει μπλεχτεί στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Η ΕΠΟ σφύριζε και αυτή, αδιάφορα. Έπρεπε να «σκάσει» εισαγγελική εντολή, ώστε να αναγκαστεί να... ξεκλειδώσει το συρτάρι στο οποίο βρίσκονται καταχωνιασμένα τα έγγραφα του φημολογούμενου σκανδάλου.

Στη συνεδρίαση της ΔΣ της ΕΠΟ, που δεν διήρκεσε πάνω από μισή ώρα, αποκαλύφθηκε πως ο αντεισαγγελέας πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας έστειλε επιστολή στην Ομοσπονδία, με την οποία ζητεί να του παρασχεθούν επίσημα στοιχεία των πινάκων διαιτησίας όλων των εθνικών κατηγοριών με τις υπογραφές των μελών της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους διαιτητές, βοηθούς, παρατηρητές και εκπαιδευτές που ορίστηκαν στους αγώνες του πρώτου γύρου 2012-2013, αντίγραφα των πρακτικών της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ που εγκρίθηκαν οι πίνακες, αντίγραφα των γραπτών εξετάσεων των διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών και εκπαιδευτών της Σούπερ Λίγκας, στα οποία να φαίνονται τα στοιχεία και οι υπογραφές των βαθμολογητών.

Με λίγα λόγια ο εισαγγελέας ζητάει να πάρει στα χέρια του με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα σχετίζονται είτε άμεσα είτε έμμεσα με την όλη διαδικασία καταρτισμού των πινάκων.

Ο κ. Κορέας ζήτησε από την ΕΠΟ να προσκομίσει τα απαιτούμενα έγγραφα εντός τριών ημερών, όμως η Ομοσπονδία θα ζητήσει μια μικρή παράταση λίγων ημερών.
Keywords
Τυχαία Θέματα