«Άλλο πρωτάθλημα, άλλο League Cup»

18:50 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στον ΑΟ Κηφισιάς ο Κώστας Αρσενιάδης ναι μεν δεν υπολογίζει στον διεθνή Θεόκλητο Καριπίδη, αλλά συγκριτικά με τον Α' προκριματικό όμιλο στο Βραχάτι θα έχει στη διάθεση του τον Κυριάκο Καλαϊτζίδη ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
«Είναι λίγο περίεργο το League Cup 2011, αφού κάποιες ομάδες δεν έδειξαν τον απαραίτητο ζήλο, σε μια διοργάνωση που κατά την προσωπική μου άποψη έχει πολλά να προσφέρει. Εμείς πάντως σαν Κηφισιά κάναμε την προσπάθεια μας όσο καλύτερα μπορούσαμε», επεσήμανε ο πασαδόρος του ΑΟΚ Δημήτρης

Νικολάκης ο οποίος παρά τις δυσκολίες της τελικής φάσης δεν έκρυψε ότι στόχος είναι ο τίτλος.
«Δεν το συζητάμε ότι στόχος είναι η κούπα, αφού μιλάμε για έναν τίτλο. Από κει και πέρα όμως η Σύρος έχει τον πρώτο λόγο αφού παίζει εντός έδρας, θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της και έχει μια καλή ομάδα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ο ημιτελικός πάντως δε νομίζω ότι θα έχει σχέση με το ματς πρωταθλήματος, αφού εκεί εμείς κάναμε μία πολύ άσχημη εμφάνιση, ενώ αντιθέτως ο Φοίνικας ίσως έκανε την καλύτερη φετινή του. Δεν νομίζω ότι έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά κι αυτό φαίνεται από τα συνολικά αποτελέσματα μας στο πρωτάθλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα