Αλλάζει όνομα και γίνεται... Τίγρης!

13:14 9/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 109 χρόνια ιστορίας η «Χαλ Σίτι» αλλάζει όνομα και πλέον θα λέγεται «Χαλ Σίτι Τάιγκερς». Η οικογένεια Αλάμ, που έχει στην ιδιοκτησία της την αγγλική ομάδα από το 2010 αποφάσισε να αλλάξει την επωνυμία του συλλόγου για να έχει ένα πιο δυνατό brand name στον διαφημιστικό χώρο κατά την νέα του πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ την σεζόν που ξεκινά.

Η ομάδα εντός των βρετανικών συνόρων θα λανσάρεται λοιπόν ως «Χαλ Σίτι Τάιγκερς» ενώ διεθνώς απλά ως «Χαλ Τάιγκερς». Λόγος της αλλαγής σύμφωνα με τον ιδιοκτητη

της ομάδας, Ασέμ Αλάμ, εκτός από τους εμπορικούς λόγους ήταν και το γεγονός ότι το «Σίτι» αποτελεί κοινότυπο όνομα για ομάδες.

«Το Χαλ Σίτι δεν σχετίζεται με κάτι. Η δυσαρέσκεια μου είναι για την λέξη Σίτι επειδή είναι κοινότυπη. Το Σίτι υπάρχει και στην Μπρίστολ και στην Μάντσεστερ και σε άλλες ομάδες. Στον χώρο της διαφήμισης ένα μικρό όνομα είναι καλύτερο γιατί εξαπλώνεται πιο γρήγορα. Είναι θέμα ταυτότητας και το Σίτι είναι χάλια ταυτότητα. Το ποδοσφαιρική ένωση Χαλ Σίτι είναι πολύ μακρύ. Με τον όρο ¨Τάιγκερς¨ θα έχουμε ένα δυνατό όνομα», δήλωσε ο Αλάμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα