Αλλάξτε εσείς το κλίμα…

00:16 26/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ποιος θα πίστευε πως η ΑΕΚ θα έφτανε στο σημείο να παίζει εντός έδρας αγώνα και δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Όχι επειδή έχει τιμωρηθεί, αλλά επειδή τα «αφεντικά» της (νυν μέτοχοι, πρώην διοίκηση) αδιαφόρησαν πλήρως και έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να τυπώσει εισιτήρια. Και όμως. Κάτι που ακόμα και σε πιο δύσκολα χρόνια, θα έμοιαζε ουτοπικό, σήμερα θα το δούμε και στην... πράξη. Οι μέρες που διανύει η ομάδα είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία της.

Το ένα... χτύπημα διαδέχεται το άλλο και μοναδική νότα αισιοδοξίας, αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο, είναι η τιμωρία με αναστολή της ΟΥΕΦΑ, κάτι που ακόμα και αυτό έμοιαζε με... θαύμα. Σε όλα αυτά και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είχαμε και την αποχή των ποδοσφαιριστών, από μία προπόνηση, αλλά και μία συγκλονιστική ανακοίνωσή τους, που έδειχναν ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και ποιοι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να το λύσουν.

Ωστόσο, επειδή ο κόσμος έχει αγανακτήσει και περιμένει από μέρα σε μέρα να ακούσει κάτι χαρμόσυνο, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν την... αρχή. Μία καλή εμφάνιση, παρά τις αρκετές απουσίες και ένα... μήνυμα ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται (με Άρη και Παναθηναϊκό), σίγουρα θα μπορέσει -έστω και προσωρινά- να κάνει τους Ενωσίτες να ασχοληθούν και με το αγωνιστικό κομμάτι, πλην των διοικητικών εξελίξεων, που ομολογουμένως και δικαίως κυριαρχούν όλο αυτό το διάστημα. Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Κωστένογλου. Στην αποστολή έχει όλα και όλα δύο σέντερ μπακ, ενώ απουσιάζει και ο Γιάννης Κοντοές, που θα μπορούσε να δώσει λύσεις αν χρειαστεί. Από κει και πέρα, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης και στους Χοσέ Κάρλος, αλλά και τον Βίκτωρ Κλωναρίδη.

Όσο για τα πλάνα του, κατά πάσα πιθανότητα κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιάννης Αραμπατζής, δεξιά στην άμυνα θα παίξει μετά από πολλή καιρό ο Γεωργέας, αριστερά ο Καράμπελας και στο κέντρο οι δύο εναπομείναντες, Μανωλάς και Δέλλας. Αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Καφές και Βάργκας, με τον Γκερέιρο να αγωνίζεται μπροστά σε ελεύθερο ρόλο, αριστερά του τον Λεονάρντο και δεξιά του τον Σιαλμά, με τον Λυμπερόπουλο να παίζει στην κορυφή. Δεν αποκλείεται ωστόσο ο Ρίκκα να παίξει στο πλευρό του Καφέ στη μεσαία γραμμή, με τον Βάργκας να περνάει πιο ψηλά, αντί του Γκερέιρο, όπως τον έχουμε δει αρκετές φορές στα τελευταία παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα