Προβάδισμα τίτλου για Γιουβέντους, 1-1 με Μίλαν

Την ισοπαλία με 1-1 στο «Σαν Σίρο» απέσπασε η Γιουβέντους από τη Μίλαν και παρέμεινε σε θέση οδηγού για την κατάκτηση του τίτλου.

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του ιταλικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια, διεξήχθη στο «Σαν Σίρο» όπου η Μίλαν υποδέχτηκε τη Γιουβέντους. Ο νικητής θα έπαιρνε τεράστιο προβάδισμα τίτλου, με την ισοπαλία προφανώς να είναι με το μέρος των «μπιανκονέρι».

Το τελικό 1-1 αφήνει τη Γιουβέντους σε θέση οδηγού, καθώς βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την κορυφή, με ένα παιχνίδι λιγότερο, έχοντας βγάλει αρκετά

δύσκολο πρόγραμμα. Οι «ροσονέρι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 14’.

Ο Νοτσερίνο, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπονούτσι και με μακρινό σουτ, είδε την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπουφόν. Δέκα λεπτά αργότερα, η Μίλαν διαμαρτύρεται δικαίως για ακυρωθέν γκολ.

Ο Μεξές έκανε την καρφωτή κεφαλιά, με τον Μπουφόν να αποκρούει εντυπωσιακά. Στην επαναφορά ο Μουντάρι έκανε εκ νέου την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει καθαρά τη γραμμή πριν απομακρύνει ο Μπουφόν, με το διαιτητικό τρίο να μην καταλογίζει το γκολ.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες ήταν νωθρές με αυτή του Αντόνιο Κόντε να πιέζει για την ισοφάριση. Στο 80’ ο Μάτρι έφυγε από κανονική θέση, ισοφαρίζοντας, ωστόσο ο διαιτητής καταλόγισε οφσάιντ, κάνοντας ακόμα ένα λάθος.

Η απάντηση της «γηραιάς κυρίας» ήρθε στο 82’. Ο Πέπε έκανε τη σέντρα, με τον Μάτρι να κάνει πανέμορφο σουτ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 88’ ο Βιντάλ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.

Το Onsports σας μετέφερε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Μίλαν – Γιουβέντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα