Αλέγκρι: Συνεχίστε να με... απολύετε

12:40 29/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ διατηρήθηκε η Μίλαν μετά το 4-2 επί της Κατάνια με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να ζητά από τους δημοσιογράφους να συνεχίζουν να γράφουν για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας καθώς, όπως ισχυρίστηκε, αυτή η συζήτηση κάνει καλό, βαθμολογικά, στην Μίλαν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Κατάνια, ο Αλέγκρι τόνισε: "Υπήρξε μια περίοδος που δεν ασχοληθήκατε με το συμβόλαιο μου, ούτε αναφέρατε τον αντικαταστάτη μου. Σε εκείνη την περίοδο κάναμε δυο ήττες και φέραμε μια ισοπαλία. Την περασμένη

εβδομάδα ξεκινήσατε πάλι να γράφετε πως έρχεται η απόλυση μου και επιστρέψαμε στις νίκες. Μάλλον φέρνει τύχη η συζήτηση για το μέλλον μου. Σας παρακαλώ, συνεχίστε την μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου".
Ο Κλάρενς Ζέεντορφ ακούστηκε να βρίσκεται ανάμεσα στους πιθανούς διαδόχους του στον πάγκο της Μίλαν με τον Αλέγκρι να δηλώνει: "Η αλήθεια είναι πως ο Κλάρενς έλειπε από την λίστα μου. Ευτυχώς, προστέθηκε και αυτός και είμαι έτοιμος να συμπληρώσω το άλμπουμ με τα... χαρτάκια. Πάντως, ο Ζέεντορφ θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός προπονητής αφού έχει τις γνώσεις και την εμπειρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα