Αλέγκρι: Ήθελα να είχαμε 9 βαθμούς

15:00 21/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν μαζί με Άντερλεχτ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να παραδέχεται πως θα ήθελε η ομάδα του Μιλάνου να είχε τέσσερις πόντους παραπάνω από τους 5 που έχει συγκεντρώσει μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Στις Βρυξέλλες η Μίλαν δίνει το πρώτο από τα δυο καθοριστικά παιχνίδια κόντρα στην Άντερλεχτ με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να δηλώνει την παραμονή του αγώνα: "Από την αρχή είχα πει

πως ο όμιλος είναι ισορροπημένος. Βλέπετε πως υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν την δεύτερη θέση. Όλες έχουν πιθανότητες, άλλες περισσότερες, άλλες λιγότερες. Θα ήθελα να είχαμε εννιά βαθμούς, αλλά ακόμα υπάρχουν δυο παιχνίδια για να φτάσουμε στην πρόκριση. 180 λεπτά που θα κρίνουν τα πάντα, με το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι".
Για το γεγονός πως το άλλο παιχνίδι του ομίλου, Ζενίτ-Μάλαγα, ξεκινά νωρίτερα, στις 19:00, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Είναι καλό που θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αλλά δεν θα κρίνει την απόδοση μας. Μην ξεχνάτε πως σε παρόμοια κατάσταση είναι και η Άντερλεχτ, οπότε μπορεί να αποτελέσει πλεονέκτημα και για αυτούς".
Τέλος ο Αλέγκρι αποκάλυψε πως θα επιμείνει στο 4-3-3 με την ελπίδα αυτή την φορά να δικαιωθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα