Άλμπα: Κολακευμένος με Μπάρτσα αλλά...

15:06 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του απάντησε ο Ζόρντι Άλμπα ο οποίος ξεκαθάρισε πως ναι μεν τον κολακεύει το ενδιαφέρον της Πρωταθλήτριας Ευρώπης αλλά στόχος του είναι, όπως είπε, να μείνει στην Βαλένθια και πέρα από το 2013, χρονιά που λήγει το συμβόλαιο του.

Σε δηλώσεις του ο 22χρονος μπακ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι στη Βαλένθια για πολλά ακόμα χρόνια και ποτέ δεν έχω δηλώσει το αντίθετο. Κανείς δεν μου έχει μεταφέρει τη συγκεκριμένη πληροφορία και δεν μπορώ να μάθω αν

ισχύει κάτι τέτοιο. Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα και δεν με νοιάζουν αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν φήμες για πολλούς παίκτες που ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα, αλλά κανείς μας δεν ξέρει αν είναι αλήθεια ή όχι. Αν δεν υπάρξει κάτι συγκεκριμένο, δεν επιθυμώ να σχολιάσω τίποτα. Εννοείται πως αισθάνομαι κολακευμένος από τη συγκεκριμένη φήμη. Κάθε ποδοσφαιριστής θα κολακευόταν με το ενδιαφέρον μιας ομάδας όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά εγώ σκέφτομαι τη Βαλένθια και τίποτα άλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα