Pregame Παναθηναϊκός - Δόξα Δράμας (18/1, 19:30GR)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη (18/1) στο ΟΑΚΑ τη Δόξα Δράμας, στον πρώτο από τους δύο αγώνες που δεν έχει δώσει ακόμη στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία της Super League,

αλλά έχει και δύο ματς λιγότερα. Ενα με τη Δόξα Δράμας, το οποίο δίνει την Τετάρτη (18/1) και ένα με τον Λεβαδειακό.

Αν οι πράσινοι πάρουν δύο νίκες σε αυτά τα ματς, τότε θα προσπεράσουν τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και γι` αυτό το ματς με τη Δόξα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με δυσκολία από τους... παγωμένους Ζωσιμάδες και τώρα επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να υποδεχθεί τους δραμινούς. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως το συνηθίζει έβγαλε αποστολή με εκπλήξεις, καθώς άφησε έξω από την 18άδα τον Γιόσου Σαριέγκι, αλλά και τον Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν βασικός στο ματς με τον ΠΑΣ και δεν τα πήγε άσχημα.

Ο Φερέιρα, όμως, έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και γι` αυτό άφησε τους παραπάνω παίκτες εκτός αποστολής. Συνεπώς, είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς και την 11άδα που θα παρατάξει ο... απρόβλεπτος πορτογάλος τεχνικός. Ας μην ξεχνάμε πως από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσει και ο Σιμάο, κάτι που σημαίνει πως ο Κατσουράνης θα πρέπει να μετακινηθεί στη θέση του, δίπλα στον Βιτόλο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Φερέιρα πιθανότατα θα βάλει τον Βύντρα δίπλα στον Μπιάρσμιρ στο κέντρο της άμυνας.

Ανεξάρτητα, πάντως, με την 11άδα ο Φερέιρα έχει ζητήσει σοβαρότητα από τους παίκτες του, καθώς η Δόξα μπορεί να μην έχει δείξει φοβερά πράγματα ως τώρα, αλλά κατάφερε να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό και θέλει προσοχή.

Οι δραμινοί μάλιστα θα παραταχθούν ενισχυμένοι στο ΟΑΚΑ, καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Γελαδάρη και τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο. Επίσης, στην αποστολή μπήκε και ο Ουέλινγκτον, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.

Η παράδοση, πάντως, είναι συντριπτικά με το μέρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε 20 εντός έδρας παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα