Αλαφούζος: Δεν θέλω να πάρω μετοχές

10:37 16/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Αλαφούζςο είχε συνάντηση χθες με εκπροσώπους του "Ενιαίου Φορέα Θύρας 13" όπου τους έδωσε λεπτομέρειες για το πλάνο που έχει εκπονήσει για την σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Οι οργανωμένοι ρώτησαν τον επιχειρηματία για την κόντρα Βαρδινογιάννη-Βγενόπουλου με τον Αλαφούζου να ξεκαθαρίζει πως "θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω" ενώ επεσήμανε πως "ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης θα βάλουν το ποσοστό

τους" υπογραμμίζοντας πως "είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να πάρω μετοχές. Χρήματα θα βάλω όπως και οι άλλοι οπαδοί".
Αυτό που κυρίως ήθελαν να μάθουν οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού από τον Αλαφούζο ήταν πότε θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον επιχειρηματία να τους εξηγεί πως "η μεταβίβαση μπορεί να έχει ολοκληρωθεί ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχει πει ο Βαρδινογιάννης ότι αναλαμβάνει τις δεσμεύσεις για την ΓΗΠΕΛ και το γήπεδο".
Η συζήτηση πήγε και στα αγωνιστικά με τον Αλαφούζο και τους οργανωμένους να συμφωνούν στην παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ενώ για το μπάτζετ ενόψει μεταγραφών ο επιχειρηματίας τόνισε: "Δεν μπορούμε να πούμε ακόμα στον Φερέιρα τι μπάτζετ θα έχουμε γιατί δεν ξέρουμε. Πρώτα να σβήσουμε την φωτιά που έχει ανάψει και μετά θα κάνουμε το πλάνο. Τώρα προσπαθούμε να πάρουμε την αδειοδότηση και είναι πιθανό να τα καταφέρουμε".
Τέλος για το ενδεχόμενο επιστροφής της ομάδας στην Λεωφόρο, ο Αλαφούζος εξήγησε: "Και εγώ το θέλω πολύ. Θα ήταν ιδανικό αλλά την νέα περίοδο δεν γίνεται να συμβεί. Θέλουμε να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια και να πάρει διαρκείας και δεν χωράνε. Εκτός αυτού χρειάζεται και ένα σημαντικό ποσό για την ανακατασκευή της Λεωφόρου".

Keywords
Τυχαία Θέματα