Άκουγε φωνές, γιατί είχε σκουλήκια στ' αυτιά της!

21:04 16/7/2013 - Πηγή: AEK365

Παραλίγο να πιστέψει ότι ήταν η Ζαν Ντ' Αρκ η 27χρονη Ροσέλ Χάρις από το Ντέρμπι της Βρετανίας καθώς... άκουγε φωνές!

Η Ροσέλ είχε πάει διακοπές στο Περού και όταν επέστρεψε άρχισε να υποφέρει από έντονους πονοκεφάλους, ενώ σύντομα ο πόνος συνοδευόταν από μυστήριους θορύβους με την ίδια να δηλώνει ότι ένοιωθε σαν κάποιος να «μιλάει» και να «ξύνει κάτι» μέσα στο κεφάλι της.

Μέσα σε ένα μόλις βράδυ, η κατάσταση της επιδεινώθηκε. Όταν ξύπνησε το πρωί το μαξιλάρι της ήταν γεμάτο με αίμα. Η 27χρονη πήγε τρομοκρατημένη στον γιατρό της ο οποίος αφού την εξέτασε της είπε

ότι έπρεπε αμέσως να υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς μέσα στο αυτί της είχαν φωλιάσει σαρκοφάγα σκουλήκια!

Ο Ροσέλ έκανε την επέμβαση και η ζωή της σώθηκε. Όπως λέει η ίδια στην εκπομπή του Discovery Channel που ασχολείται με παράδοξες ιατρικές υποθέσεις, μόλις οι γιατροί εξέτασαν το αυτί της, έμειναν άφωνοι και την κοιτούσαν με απορία.

Εντόπισαν μια μικρή τρύπα στον λαβύρινθο του αυτιού της και προχώρησαν σε ακτινογραφίες. Η μητέρα της ανήσυχη ρωτούσε να μάθει τι συμβαίνει. Παρά τις πρώτες επιφυλάξεις, οι χειρουργοί της είπαν ότι η κόρη της είχε «σκουλήκια στα αυτιά».

Η λεπτή επέμβαση είχε ευτυχή κατάληξη καθώς για ελάχιστα εκατοστά, τα σκουλήκια θα μπορούσαν να έχουν διαπεράσει το κρανίο της και να έχουν κάνει φωλιά μέσα στον εγκέφαλο της, κάτι που θα προκαλούσε μηνιγγίτιδα και εσωτερική αιμορραγία.

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα σκουλήκια είχαν διεισδύσει κατά 12 χιλιοστά μέσα στον λαβύρινθο του αυτιού της και είχαν αρχίσει να προκαλούν βλάβες σε νεύρα που βρίσκονται στο πρόσωπο.

Οι γιατροί κατόρθωσαν να σκοτώσουν τα σκουλήκια «βομβαρδίζοντας» την περιοχή στην οποία είχαν παρεισφρήσει με μικρές ποσότητες ελαιόλαδου για να φράξουν την πορεία τους. Μετά το πέρας της εγχείρησης, η Ροσέλ μπόρεσε να δει τους οχτώ εισβολείς που προσπάθησαν να μπουν μέσα στον εγκέφαλο της. Επρόκειτο για προνύμφες μύγας.

Σχετικά με το πώς μπήκαν εκεί, η Ροσέλ θυμάται ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Περού μια μεγάλη μύγα μπήκε στο αυτί της, η οποία ενδεχομένως γέννησε τα αυγά της εκεί.

Πλέον, αντιμετωπίζει την περιπέτεια της με χιούμορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα