Αγοράκι με «καβούκι χελώνας» στην πλάτη!

23:42 25/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 6χρονος Ντιντιέρ Μοντάλβο γεννήθηκε με μια πάθηση που προκαλεί υπερμεγέθη αύξηση κρεατοελιών, οι οποίες υπάρχουν εκ γενετής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο μικρός να φτάσει να έχει μια κρεατοελιά που έπιανε ολόκληρη την πλάτη του και θύμιζε καβούκι χελώνας. Όμως η μητέρα του καθώς δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα δεν μπορούσε να του προσφέρει την απαραίτητη εγχείριση, με την οποία θα μπορούσε να απαλλαγεί από αυτή.

Η ζωή του μικρού Ντιντιέρ ήταν πολύ δύσκολη, καθώς οι άνθρωποι στο χωριό της Κολομβίας όπου έμεναν είχαν αποκλείσει όλη την οικογένεια από την κοινωνική ζωή του χωριού

καθώς θεωρούσαν ότι το παιδί είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια έκλειψης και είχε «αγγιχθεί» από κακά πνεύματα. Έτσι, δεν του επιτρεπόταν να πάει σχολείο ή να βαπτιστεί!

«Θέλω να μεγαλώσω, αλλά η ελιά δεν με αφήνει», έλεγε ο μικρός Ντιντιέρ.

Τελικά, ο Βρετανός χειρούργος Νέιλ Μπουλστροντ ακούγοντας την ιστορία του προσφέρθηκε να τον εγχειρίσει δωρεάν. Μετά από αρκετές εγχειρίσεις, ο Ντιντιέρ απαλλάχθηκε από το πρόβλημά του και τώρα μπορεί να μεγαλώσει φυσιολογικά.

«Ο Ντιντιέρ είχε τη χειρότερη περίπτωση της ασθένειας 'Εκ γενετής μελαγχρωστικής σπίλου'. Είχε εξαπλωθεί περίπου στα τρία τέταρτα του σώματός του», ανέφερε ο γιατρός που μετέβει στην Μποκοτά, για να πραγματοποιήσει τις εγχειρίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα