Ιωνικός – Τριγλία Ραφήνας 4-1

Την πλάτη στο… πλατωνικό φλερτ με τον υποβιβασμό γύρισε για τα καλά ο Ιωνικός, επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 της Τριγλίας Ραφήνας στη Νίκαια για την 24η αγωνιστική του 9ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με εκτός περιοχής σουτ του Τσακίρη στο 20΄, ωστόσο το «εύθραυστο» 1-0 παρέμεινε μέχρι το 50΄, όταν ο Γκίκας το… έσπασε, ισοφαρίζοντας για την Τριγλία.

Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Μαρωνίτη βρήκαν τα ψυχικά

αποθέματα και μέσα σε μόλις ένα τέταρτο, όχι μόνο «κλείδωσαν» το τρίποντο, αλλά έφθασαν και σε ένα επιβλητικό σκορ!

Αρχικά στο (67΄ ) ο Εμρά, κάνοντας του… κεφαλιού του μετά από φάουλ του Γκιόκα, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ιωνικό, ενώ εφτά λεπτά αργότερα ο Γκιόκας, από δημιουργός γινόταν εκτελεστής, σκοράροντας από τα 40 μέτρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 3-1! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γατζούδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή Μυλωνά) στο 82΄.

Με τη νίκη αυτή ο Ιωνικός αποσπάστηκε δέκα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, την ίδια ώρα που η Τριγλία παραμένει μπλεγμένη σε περιπέτειες (πέντε βαθμούς μακριά από τη σωτηρία).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Κόκκαλης (84' Αννινος), Γκιόκας, Τσακίρης (25 λ.τρ. Μυλωνάς), Τριανταφύλλου, Γατζούδης, Μαντούβαλος, Ιγκλι, Μιχαήλ (62 Αχλαδιθώτης), Εμρά, Επιτροπάκης

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κύρκος, Καλαμπόγιας, Γκίκας, Κονταρίνης Αγγ. (75' Κονταρίνης Αλ.), Ζανάκης, Σκαφίδας, Ράμο, Σπαγής, Τσάγκαρης (78' Μεζίνης), Ζέκιο, Αρναρέλης (52 Λεμονής)

Keywords
Τυχαία Θέματα