«Αγαπούσε τόσο πολύ τον Πιστόριους που είχε τυφλωθεί»

14:22 10/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Κέρι Σμιθ ήταν πολύ καλή φίλη της Ρίβα Στίνκαμπ και στη κατάθεση της μίλησε για τη σχέση της άτυχης κοπέλας με τον Όσκαρ Πιστόριους.
Συγκεκριμένα, η Κέρι Σμιθ είπε: "Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική γιατί ήξερε καλά πως το μόντελινγκ δεν κρατάει για πάντα. Δεν είχε μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Είχε μια ακόμα πιο όμορφη καρδιά.

Δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε το φέρετρο. Δεν μπορέσαμε να την δούμε επειδή είχε κακοποιηθεί".
Μάλιστα αποκάλυψε τη πρόθεση της Ρίβα Στίνκαμπ να ανοίξουν μαζί δικηγορικό γραφείο για κακοποιημένες γυναίκες: "Ήθελε να τις σώσει όλες. Ήθελε να προστατεύσει τις γυναίκες".
Στη συνέχεια, η Κέρι Σμιθ ανέφερε: "Ήταν τρία χρόνια μαζί (σ.σ. με συμφοιτητή της) και πίστευα πως θα παντρευτούν και θα δουλέψουν μαζί. Ένιωσα, λοιπόν, μεγάλη έκπληξη όταν μου είπε πως βγαίνει με τον Πιστόριους. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Ούτε οι γονείς της δεν τον είχαν γνωρίσει. Και τελικά τελείωσαν όλα με τον τρόπο αυτόν... Δεν ήταν καθόλου ήσυχη ως άνθρωπος. Θα φώναζε, θα ούρλιαζε, δεν θα κρατούσε το στόμα της κλειστό. Τον αγαπούσε τόσο πολύ που είχε τυφλωθεί. Είχε πείσει τον εαυτό της πως όλα ήταν εντάξει! Αλλά δεν ήταν...".

Keywords
Τυχαία Θέματα