ΑΕΚ 4Χ4 με επιβεβαίωση κύρους και δυναμικής

08:53 20/8/2014 - Πηγή: AEK365

Η μεγάλη συμφωνία με την Jeep για την βασική χορηγία στη φανέλα της ΑΕΚ είναι το θέμα που κυριαρχεί στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου και μάλιστα "παίζει" πρώτο θέμα και σε κάποιες εφημερίδες. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"ΑΕΚΑΡΑ 4Χ4" έχει βασικό τίτλο η εφημερίδα που τονίζει: "Χορός εκατομμυρίων γύρω από την ΑΕΚ. Απίστευτα

πράγματα συμβαίνουν πλέον στην Ένωση. Βασικός χορηγός στη φανέλα ο παγκόσμιος κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τους έριξε ξερούς όλους ο Μελισσανίδης που πέτυχε το επικό deal έχοντας ο ίδιος απευθείας επικοινωνία με το αρχηγείο της Jeep στις ΗΠΑ". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα μιλάει για έναν Δέλλα πιο ήρεμο, πιο σίγουρο και πιο αποφασισμένο ενώ κάνει αναφορά και στον Τσούλι που βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης. Τέλος γίνεται αναφορά και στο μπάσκετ και την προσπάθεια που κάνει ο Αλεξίου να ενισχύσει την επενδυτική ομάδα της ΑΕΚ.

SPORTDAY

Για super deal με βασικό χορηγό μιλάει η εφημερίδα που στο πρωτοσέλιδο της κάνει αναφορά και στη συνέντευξη του Δέλλα. Στις εσωτερικές σελίδες μιλάει για τα μεταγραφικά τονίζοντας: "Το «παράθυρο» ενίσχυσης με 1-2 παίκτες ακόμη παραμένει ανοικτό στην ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ζητήσει επιτακτικά μεταγραφή σε κάποια θέση, αλλά αν βρεθεί κάτι που τον καλύπτει και θα γεμίσει ακόμη περισσότερο την κιτρινόμαυρη «φαρέτρα», δεν θα πει όχι. Χθες στα Χάνια Πηλίου έγινε νέα μεταγραφική συζήτηση υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συζητήθηκαν ονόματα για τη θέση του σέντερ φορ και του μεσοαμυντικού. Η περίπτωση του 23χρονου Ισπανού Τσούλι, που ανήκει στην Μπέτις, είναι μια που έχει απασχολήσει την «Ένωση», αλλά περισσότερο διερευνητικά. Για τη θέση του μεσοαμυντικού υπάρχει... σταθερά το όνομα του Κώστα Κατσουράνη. Αξίζει να σημειωθεί πως αν τελικά δεν αποκτηθεί επιθετικός ο Βασίλης Τσεβάς είναι πολύ πιθανό να μην δοθεί δανεικός (όπως ήταν η αρχική σκέψη). Αντίθετα, ο Άνταμ Τζανετόπουλος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς στο κέντρο της άμυνας αποτελεί μάλλον πέμπτη στη σειρά επιλογή".

GOAL NEWS

Πρώτο θέμα η ΑΕΚ στο Goal. "Και πάλι μεγάλη κυρία" είναι ο κεντρικός τίτλος. "Η συμφωνία της ΑΕΚ με την Jeep για τη χορηγία της φανέλας αποτελεί επιβεβαίωση κύρους και δυναμικής για το παρόν και το μέλλον της Ένωσης" τονίζεται. Αναλυτικά η εφημερίδα αναφέρει: "Τύποις, η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Β' Εθνική. Αλλά με κάθε κίνηση, μικρή ή μεγάλη, δείχνει πως είναι θέμα χρόνου, απλώς, η οριστική επιστροφή της. Η Ενωση προχώρησε χθες σε μια τεράστια συμφωνία για τον βασικό χορηγό στη φανέλα της ομάδας. Η Ενωση ανακοίνωσε πως ο παγκόσμιος κολοσσός της «Jeep» θα διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ενα «ντιλ», που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αποτελεί προσωπική επιτυχία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε προσωπικές επαφές με τη μητρική εταιρεία στην Αμερική και κατάφερε να κλείσει μία συμφωνία που εκτινάσσει τη δυναμική της ΑΕΚ. Κάποιες πηγές όριζαν το ύψος της συμφωνίας σε ποσό που υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ (πέρυσι η αντίστοιχη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ αφορούσε σε ποσό λίγο μικρότερο των 2 εκατ. ευρώ). Ο Μελισσανίδης είχε κάθε λόγο να είναι πολύ χαρούμενος και οι στενοί συνεργάτες του παραδέχονταν πως είχαν πολλές ημέρες να τον δουν τόσο χαμογελαστό όσο κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας".

LIVE SPORT

"ΑΕΚ 4Χ4" και εδώ ο τίτλος με την εφημερίδα να μιλάει για επίδειξη δύναμης από τον Μελισσανίδη που έκανε "super deal α λα Γιουβέντους με αποτέλεσμα να μπουν στα ταμεία της Ένωσης 2εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά στη συνέντευξη που έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας στο Πήλιο ενώ και εδώ συναντάμε το όνομα του Τσούλι με τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα